Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomások össze szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?

Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?

A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.

A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)

2020. júl. 9. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeknek is utánanézek. Az Antigónét olvasni is utáltam.

Szerb Antaltól csak az utas és holdvilágot hallottam eddig, de nem jutottam el odáig, hogy elolvassam. :/

2020. júl. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!