Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.
Én kikötöm, csak diplomás nővel jövök össze.
Egy diplomás férfi.
Az én környezetemben kikötik, sőt nem is nagyon ismerek olyat, hogy mérnök férfi-pénztáros nő..
Diplomás a diplomással.
Úristen mekkora általánosításokat írsz...
Gyanítom egy diplomás nőt akarsz megszerezni magadank, de ő nem akar téged, mert neked nincs diplomád. Ebből meg csodásan leszűrted ezt a tényt.
Nem állítom, hogy nincsenek ilyen nők, de azért ne húzzúk már rá az összesre ezt az ostobaságot, csak azért, mert a te közvetlen közeledben (vagy inkább itt gyakorin erről panaszkodók) többségben ilyenek vannak...
Az én környezetemben rengeteg ellenpéldát latok az általad felvázolt szituációk mindegyikére.
A normális embereket nem a végzettség fogja meghatározni, nem ezek alapján fog társat találni, és nem fog általánosítani, sem előítéletes lenni.
Ismerek több diplomás nőt, diploma népküli férfival.
Ha egy komolyabb beosztású pasas direkte ennyivel alacsonyabb végzettségű nőt keres, akkor valószínűleg olyan pocsék a természete, hogy egy "súlyabeli" nő maximum 1-2 hónap után elküldi a francba.Sok osztályvezető orvost láttam, aki direkte az ápolónőkből vagy az asszisztensekből választott feleséget magának, persze, hogy a szépet, de butát.
Az más, ha nem kifejezetten végzettség alapján keres, de így alakul.Mondjuk ismerik egymást régebbről-általános-,középiskolából,stb- és úgy jönnek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!