Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.

Figyelt kérdés
Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán. Fordítva viszont már egyetlen ilyet sem ismerek, sőt még csak hasonlót se. És ez egy általános dolog, hogy egy diplomás nő össze nem jönne diploma nélküli pasival, még akkor sem ha az egy könnyű büfészakos diploma, a férfi meg egy jó szakmunkás aki sokat keres. Akkor is, a nő rangban magasabbnak érzi magát, mert ő diplomás a pasi meg "csak egy melós". Egyszerűen ebből nem engednek a nők, és ez nagyon általános, alig van kivétel. Miért van ez így?
2018. okt. 21. 11:51
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
Te írtad le. Nekik a szép & fiatal jobban számít, mint a diploma.
2018. okt. 21. 11:53
 2/44 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy a diplomás férfiak miért nem kötik ki ugyanúgy, hogy csak diplomás nőkkel jönnek össze?
2018. okt. 21. 11:53
 3/44 anonim ***** válasza:
72%

Én kikötöm, csak diplomás nővel jövök össze.

Egy diplomás férfi.

2018. okt. 21. 11:57
 4/44 anonim ***** válasza:
89%

Az én környezetemben kikötik, sőt nem is nagyon ismerek olyat, hogy mérnök férfi-pénztáros nő..

Diplomás a diplomással.

2018. okt. 21. 12:02
 5/44 anonim ***** válasza:
83%

Úristen mekkora általánosításokat írsz...

Gyanítom egy diplomás nőt akarsz megszerezni magadank, de ő nem akar téged, mert neked nincs diplomád. Ebből meg csodásan leszűrted ezt a tényt.

Nem állítom, hogy nincsenek ilyen nők, de azért ne húzzúk már rá az összesre ezt az ostobaságot, csak azért, mert a te közvetlen közeledben (vagy inkább itt gyakorin erről panaszkodók) többségben ilyenek vannak...

Az én környezetemben rengeteg ellenpéldát latok az általad felvázolt szituációk mindegyikére.

A normális embereket nem a végzettség fogja meghatározni, nem ezek alapján fog társat találni, és nem fog általánosítani, sem előítéletes lenni.

2018. okt. 21. 12:07
 6/44 anonim ***** válasza:
89%
Mit szeretnél leszűrni? Hogy a nők igényesebbek?
2018. okt. 21. 12:07
 7/44 anonim ***** válasza:
90%
A páromnak érettségije sincs csak szakmunkás végzettsége, én meg diplomás vagyok. Akkor mi vagyunk az "alig van kivétel". De nem igaz, mert vannak így mások is, csak azokra te nem figyelsz fel. Olyan ez, mint amikor az ember lánya terhes lesz, és akkor hirtelen mindenhol észreveszi maga körül a többi terhes nőt, előtte meg félévente, ha látott egyet. Be van szűkülve a figyelmed, kérdező, akár hiszed, akár nem. 35N
2018. okt. 21. 12:10
 8/44 anonim ***** válasza:
6%
#6 Inkább azt hogy sokkal számítóbbak.
2018. okt. 21. 12:12
 9/44 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, mire. A férfi mire számít, amikor az se érdekli, mi van a fejében, csak csinos legyen?
2018. okt. 21. 12:13
 10/44 anonim ***** válasza:
92%

Ismerek több diplomás nőt, diploma népküli férfival.

Ha egy komolyabb beosztású pasas direkte ennyivel alacsonyabb végzettségű nőt keres, akkor valószínűleg olyan pocsék a természete, hogy egy "súlyabeli" nő maximum 1-2 hónap után elküldi a francba.Sok osztályvezető orvost láttam, aki direkte az ápolónőkből vagy az asszisztensekből választott feleséget magának, persze, hogy a szépet, de butát.

Az más, ha nem kifejezetten végzettség alapján keres, de így alakul.Mondjuk ismerik egymást régebbről-általános-,középiskolából,stb- és úgy jönnek össze.

2018. okt. 21. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!