Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.
Olyat én sem látok, hogy mondjuk fodrász csaj, jogász pasi.
Most egy olyan van a környezetemben, hogy tanár pasi és pék csajszi.
Szerintem a hapiknak nem olyan fontos ez (lehet, hogy nem olyan sznobok.)
Akkor most beszéljünk arról, hogy diploma és diploma között is van küldönbség. Diplomát kap az orvos is, a jogász is a mérnök is, de a szabadbölcsész is. Különbség ezek között az, hogy míg az első három az egyetem maga 4-5-6 évében megszakad szinte, a bölcsész végigissza a 3-3,5 évét. Tegyük fel a kérdést, ugyanannyinak számít? Az intelligenciát tényleg papíron mérjük ?
Hát nem.
Oooké.
Anyukámnak 2 diplomája van, apukámnak érettségije, ráadásul alig dolgozott életében. 25 éve vannak együtt.
Unokatestvérem párja kőműves.
A másik unokatestvérem párja pincér.
Két barátnőm párja is autószerelő, az egyikük egy informatikust váltott le autószerelőre.
Mind diplomás nők.
Ja és a harmadik ismerősöm a doktorit csinálja (természettudományos szak), és a párja egy szakma nélküli gyári munkás.
Jelenleg egyetemre járok, a párom gépésztechnikus.
Diplomás férfi-nem diplomás nő párost pedig nem is ismerek. Most akkor én is kezdjek el általánosítgatni, hogy mert az én ismeretségi körömben nincs ilyen, ezért tuti nem is létezik?
Az pedig a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy a nő dekorációnak kell és nem partnernek.
25-ös, hagyjuk már ezeket a bölcsész sztereotípiákat! Bölcsész vagyok (bár nem szabadbölcsész), egyetemi éveim alatt heti szinten több száz, sőt akár ezer oldalt is kellett olvasnom. Szerinted mikor volt időm inni?
Egyébként az egyik legjobb barátnőm most csinálja a mesterdiplomáját és szakmunkás barátja van 7 éve, nyáron házasodtak össze. Ennyit az elméletedről, kérdező.
Édesanyám fogorvos, édasapám ács, én gázszerelő ,párom jogász(lesz)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!