Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.

Figyelt kérdés
Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán. Fordítva viszont már egyetlen ilyet sem ismerek, sőt még csak hasonlót se. És ez egy általános dolog, hogy egy diplomás nő össze nem jönne diploma nélküli pasival, még akkor sem ha az egy könnyű büfészakos diploma, a férfi meg egy jó szakmunkás aki sokat keres. Akkor is, a nő rangban magasabbnak érzi magát, mert ő diplomás a pasi meg "csak egy melós". Egyszerűen ebből nem engednek a nők, és ez nagyon általános, alig van kivétel. Miért van ez így?
2018. okt. 21. 11:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
#16: Akkor olvasd el a 7-es válaszom. Csókoltatlak, drága.
2018. okt. 21. 12:52
 22/44 anonim ***** válasza:
96%
45% -46% És csodálkoztok, hogy nincsen barátnőtök. Anyátokról is így vélekedtek?
2018. okt. 21. 12:52
 23/44 anonim ***** válasza:
91%
Nekem van diplomám...2 is...de magasról leszarom, hogy egy lánynak van e, vagy sem, nem ez alapján választok párt. Pontosan tisztában vagyok vele, hogy a diplomák többsége manapság teljesen értéktelen. 😎
2018. okt. 21. 12:57
 24/44 anonim ***** válasza:

Olyat én sem látok, hogy mondjuk fodrász csaj, jogász pasi.

Most egy olyan van a környezetemben, hogy tanár pasi és pék csajszi.

Szerintem a hapiknak nem olyan fontos ez (lehet, hogy nem olyan sznobok.)

2018. okt. 21. 13:06
 25/44 anonim ***** válasza:
90%

Akkor most beszéljünk arról, hogy diploma és diploma között is van küldönbség. Diplomát kap az orvos is, a jogász is a mérnök is, de a szabadbölcsész is. Különbség ezek között az, hogy míg az első három az egyetem maga 4-5-6 évében megszakad szinte, a bölcsész végigissza a 3-3,5 évét. Tegyük fel a kérdést, ugyanannyinak számít? Az intelligenciát tényleg papíron mérjük ?

Hát nem.

2018. okt. 21. 13:33
 26/44 anonim ***** válasza:
96%

Oooké.

Anyukámnak 2 diplomája van, apukámnak érettségije, ráadásul alig dolgozott életében. 25 éve vannak együtt.

Unokatestvérem párja kőműves.

A másik unokatestvérem párja pincér.

Két barátnőm párja is autószerelő, az egyikük egy informatikust váltott le autószerelőre.

Mind diplomás nők.

Ja és a harmadik ismerősöm a doktorit csinálja (természettudományos szak), és a párja egy szakma nélküli gyári munkás.

Jelenleg egyetemre járok, a párom gépésztechnikus.

Diplomás férfi-nem diplomás nő párost pedig nem is ismerek. Most akkor én is kezdjek el általánosítgatni, hogy mert az én ismeretségi körömben nincs ilyen, ezért tuti nem is létezik?

Az pedig a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy a nő dekorációnak kell és nem partnernek.

2018. okt. 21. 13:36
 27/44 anonim ***** válasza:
95%

25-ös, hagyjuk már ezeket a bölcsész sztereotípiákat! Bölcsész vagyok (bár nem szabadbölcsész), egyetemi éveim alatt heti szinten több száz, sőt akár ezer oldalt is kellett olvasnom. Szerinted mikor volt időm inni?

Egyébként az egyik legjobb barátnőm most csinálja a mesterdiplomáját és szakmunkás barátja van 7 éve, nyáron házasodtak össze. Ennyit az elméletedről, kérdező.

2018. okt. 21. 13:43
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám fogorvos, édasapám ács, én gázszerelő ,párom jogász(lesz)

25f

2018. okt. 21. 13:48
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Diplomás férfiként nem érdekel mi a szakmája vagy milyen diplomája van, ha dolgos és szereti amit csinál. Ne legyen munkakerülő naplopó, és jól kijöjjünk egymással. Nekem ennyi számít.
2018. okt. 21. 13:49
 30/44 anonim ***** válasza:
4%
Azért,mert egy férfi nem a pénzre megy,és nem eltartatni akarja magát.
2018. okt. 21. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!