Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.

Figyelt kérdés
Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán. Fordítva viszont már egyetlen ilyet sem ismerek, sőt még csak hasonlót se. És ez egy általános dolog, hogy egy diplomás nő össze nem jönne diploma nélküli pasival, még akkor sem ha az egy könnyű büfészakos diploma, a férfi meg egy jó szakmunkás aki sokat keres. Akkor is, a nő rangban magasabbnak érzi magát, mert ő diplomás a pasi meg "csak egy melós". Egyszerűen ebből nem engednek a nők, és ez nagyon általános, alig van kivétel. Miért van ez így?
2018. okt. 21. 11:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
13%

Azért, mert a férfiak nem a nőjükön akarnak felkapaszkodni, és/vagy belőlük élni.

Ellenben fordítva gyakori, mint ahogy látható is lesz az illetékes nők lefelé mutató ujj nyomogatádából erre a hozzászólásra. Mert az igazság fáj ;)

2018. okt. 21. 12:21
 12/44 anonim ***** válasza:
91%
A férfinak csak dekoráció kell, mehet a váza és a tv mellé. Az igazság néha fáj.
2018. okt. 21. 12:22
 13/44 anonim ***** válasza:
78%
#11: Nem az igazság fáj, hanem a hülyeséged. :D
2018. okt. 21. 12:34
 14/44 anonim ***** válasza:
84%

11-es: szerencsére, ez nem minden nőre igaz.

Sajnos pasiban is van sok számító, aki a feleségének a hátán akar felkapaszkodni.

2018. okt. 21. 12:37
 15/44 anonim ***** válasza:
93%
#11: aha, a gondolatmenetedet követve a férfiak meg felszínes, sekélyes pszichopaták. Mindent értek.
2018. okt. 21. 12:41
 16/44 anonim ***** válasza:
6%

#13 tudom hogy fáj neked az igazság, de próbálj nem élősködni, nem a férfiak hátán felkapaszkodni, és akkor nem fog fájni.

#14 vannak. Csak az arányok mások, mondjuk 100x-os a nők "javára". Legalább is a valóságban. Szappanoperákban persze több az ilyen "férfi" :) meg az alvilágban (strigók).

2018. okt. 21. 12:43
 17/44 anonim ***** válasza:
10%

71% még ha bárgyún vigyorogsz is az igaz hozzászólásokra, akkor se lesz igazad.

Igen, valószínű rengeteg férfi akar egy nő hátán felkapaszkodni...ennyire ostoba nem lehetsz, hogy ilyet állítasz.

Regisztrálj be férfiként egy társkeresőre, és nézd meg, mik az első kérdéseik a nőknek. Az első 3-ban biztos megtalálnád az anyagi helyzetedre való kérdést.

2018. okt. 21. 12:44
 18/44 anonim ***** válasza:
4%
Sokat érnek a diplomával, mérnök több ezer van, szakmunkás meg nincs. De majd ha elromlik a villany, szerelőt hív, ugye? Nem bírom az ilyen embereket, meg a kikötéseiket.
2018. okt. 21. 12:45
 19/44 anonim ***** válasza:
97%
Mert az okos fèrfiak (ez nem diploma függvènye, hogy az-e) nem szeretik nagyàtlagban (van kivètel) az okos nőt (nem diploma függvènye, hogy az-e) akinek van vèlemènye, önàlló gondolata. Az okos nő meg maga mellè partnert akart, okos fèrfit. Diplomàs nő vagyok, volt szakmunkàs pàrom. Na, soha többet. Ő hamar el tudott helyezkedni egy költözèskor, èn nem. Olyan ökörsègeket talàlt ki, hogy èn minek küldözgetek önèletrajzot, be kell mennem az irodahàzba megkèdezni van-e munka (jah... mert ő multicèget, irodàt fènykèpen lâtott) Meg hogy őt nem èrdekli, de hozzak haza pènzt (1 hónap munka nèlküli lèt utan) ès menjek el àrufeltöltőnek akàr, jó lesz a minimàbèr is (ja neki biztos..., nincs gond az àrufeltöltèssel, csak nem azèrt tanultam több nyelvet, vettem fel diàkhitelt, tanultam 16 èvet) Amikor túlóra volt a cègnèl egy nagy projekt miatt, ès hazamentem 16 óra munka miatt, az orditàsàra keltem, hogy neki a szakmunkàs munkatàrsai (akik ugyancsak irodàt fotón làttak) elmagyaràztàk, hogy àh ilyen nincs egy irodai munkanàl, hogy ennyit kell bent lenni, èn biztos fèlredu..am a főnökkel (jah gondolom a barâtok köztből vagy honnan szedtek a sok okossàgot...:)) Elvinni semmilyen cèges rendezvènyre nem tudtam, mert nem tudott viselkedni, sem hozzàszólni normàlisan semmihez. Az egesz arrol szolt, hogy ő bizonygatta, a szellemi munka nem munka, tiszta ègő volt. Ha cèges vacsoràra mentem (èrtelemszerűen normàlisan felöltözve, mint illik) akkor gyanúsìtgatott. Kell a fràsznak ez. Biztos vannak normâlisak is, de hogy èn ìgy belenyúltam èn többet nem kèrtem ebből. Nyelvvizsgâban nem tàmogatott, ne jàrjak tanfolyamra se stb stb. Jah mert neki fogalma nem volt hogy ott milyen követelmèny van... Sok èv eltelt. Azóta van plusz egy diplomàm, több orszàgban èltem. Vettem sajàt lakàst. Utaztam. Kèsőbb megtalàltam a pàrom, diplomàs, tanult, èrtelmes. Tàmogat a törekvèseimben. Mert maga is fejlődni akar amiben èn is tàmogatom. Ő azóta is albiban lakik, szakmunkàs. Ott tart mint 10 ève. Mondom, vannak kivètelek, de nem sok. Nem a diploma a lènyeg, hanem ami azzal jàr (bemenni egy oktatàsi intèzmènybe, vizsgàzni, nyelvvizsgàzni, szellemi dolgokkal foglalkozni, stb) Na ez az ami sok melosnal munka utàn nincs meg. Ès ez gond... ha valakinek erre igènye van (nem a papirra)
2018. okt. 21. 12:48
 20/44 anonim ***** válasza:
94%

Három diplomás barátnőmnek is diploma nélküli férje-barátja van. Az egyiknek érettségije sincsen, mégis értelmes ember.

Ezerszer feltetted már ezt a kérdést amúgy.

Igen, igen, gonosz nők blabla.

2018. okt. 21. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!