Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.
Megint csak az általánosítás.
Nekem speciel pénteken volt a diplomaosztóm, a barátomnak pedig, akivel 4 éve együtt vagyok, szakkmunkása van, az érettségije sincs meg! És a legkevésbé sem zavar, imádom ahogy van! Normális ember nem diplomában méri a másikat!
"Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán"
Na, ha ekkora a kereslet a buta, haszontalan, de szép és fiatal nőre, akkor miért érjék be kevesebbel ezek a nők, mikor a kedves barátaid örömmel eltartják őket.
A diplomás nők okosak. Tartós kapcsolatban egy szintén okos,intelligens, szórakoztató, jól kinéző pasival vannak. A többség legalábbis. A "legjobb" férfiakat ők vadásszák le. Az pedig nem (csak) iskolázottság kérdése, hogy egy férfi a leírt tulajdonságokkal rendelkezzen!
Pl: az érettségivel vagy szakmunkás végzettséggel sofőrként, postásként vagy portásként dolgozó férfiaknak meglepően sok esetben diplomás a párjuk.
35 hulye vagy mint a seggem ;)
Mert egy irodába ülő mérnök vagy egy informatikus mindig jobban néz ki egy fizikai munkásnál tényleg,én légtechnikával foglalkozom mèg is mindenhol katonának hisznek a kiállásom és az adottságaim miatt, párom tanárnéni 26 éves én úgyszintén érettségi nélkül, barátaink között is sok ilyen helyzetű pár van,Hidd el van szakmunkás és szakmunkás között is különbség,van portás haverom is akinek szintén bomba párja van de ő személyi edző csak diploma nélkül a macska rugja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!