Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem zavarja, ha ők diplomások, de a barátnőjük nem az? Fordítva ez abszolút nem így van.

Figyelt kérdés
Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán. Fordítva viszont már egyetlen ilyet sem ismerek, sőt még csak hasonlót se. És ez egy általános dolog, hogy egy diplomás nő össze nem jönne diploma nélküli pasival, még akkor sem ha az egy könnyű büfészakos diploma, a férfi meg egy jó szakmunkás aki sokat keres. Akkor is, a nő rangban magasabbnak érzi magát, mert ő diplomás a pasi meg "csak egy melós". Egyszerűen ebből nem engednek a nők, és ez nagyon általános, alig van kivétel. Miért van ez így?
2018. okt. 21. 11:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
#27 nem hiába írtam szabadbölcsészt. Ugyanis a bölcsész kategórába sokminden bennevan.
2018. okt. 21. 14:01
 32/44 anonim ***** válasza:

Megint csak az általánosítás.

Nekem speciel pénteken volt a diplomaosztóm, a barátomnak pedig, akivel 4 éve együtt vagyok, szakkmunkása van, az érettségije sincs meg! És a legkevésbé sem zavar, imádom ahogy van! Normális ember nem diplomában méri a másikat!

2018. okt. 21. 14:12
 33/44 anonim ***** válasza:
93%
Sok férfi szereti többnek érezni magát a társánál, és sokakat egyenesen zavar, ha a nő jobb náluk bármiben is. Ezzel szemben a nőknek van pofája olyan társra vágyni, aki minimum velük egy szinten van, vagy hasonló élettapasztalatai van, mint nekik. Diszkrimináció és férfielnyomást, tudom.
2018. okt. 21. 15:48
 34/44 anonim ***** válasza:
94%

"Rengeteg mérnököt ismerek, magas kezdőfizetéssel és karrierrel, akik simán összejönnek egy ilyen teljesen iskolázatlan csajjal (ha szép és fiatal), aki könnyű betanított munkát végez vagy nem is dolgozik egyáltalán"

Na, ha ekkora a kereslet a buta, haszontalan, de szép és fiatal nőre, akkor miért érjék be kevesebbel ezek a nők, mikor a kedves barátaid örömmel eltartják őket.

2018. okt. 21. 16:15
 35/44 anonim ***** válasza:
82%

A diplomás nők okosak. Tartós kapcsolatban egy szintén okos,intelligens, szórakoztató, jól kinéző pasival vannak. A többség legalábbis. A "legjobb" férfiakat ők vadásszák le. Az pedig nem (csak) iskolázottság kérdése, hogy egy férfi a leírt tulajdonságokkal rendelkezzen!

Pl: az érettségivel vagy szakmunkás végzettséggel sofőrként, postásként vagy portásként dolgozó férfiaknak meglepően sok esetben diplomás a párjuk.

2018. okt. 21. 16:36
 36/44 anonim ***** válasza:
94%
Egy kutatás szerint a férfiak kevésbé hajlandóak randizni olyan nőkkel, akik okosabbak náluk.
2018. okt. 21. 17:31
 37/44 anonim ***** válasza:
76%

35 hulye vagy mint a seggem ;)

Mert egy irodába ülő mérnök vagy egy informatikus mindig jobban néz ki egy fizikai munkásnál tényleg,én légtechnikával foglalkozom mèg is mindenhol katonának hisznek a kiállásom és az adottságaim miatt, párom tanárnéni 26 éves én úgyszintén érettségi nélkül, barátaink között is sok ilyen helyzetű pár van,Hidd el van szakmunkás és szakmunkás között is különbség,van portás haverom is akinek szintén bomba párja van de ő személyi edző csak diploma nélkül a macska rugja meg..

2018. okt. 21. 17:35
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
37! Elolvastad amit írtam? Mert pont az volt a lényeg, hogy az értelmesebb, nem annyira iskolázott pasikat is a diplomás nők szerzik meg. + a jó adottság nem mindig iskolázottság kérdése. ( 35-ös vagyok.)
2018. okt. 21. 17:55
 39/44 anonim ***** válasza:
A férfiaknak messze nincs annyi elvárásuk, mint egy nőnek. Azzal, hogy csak diplomásokkal állna szóba egy férfi, a saját dolgát nehezítené.
2018. okt. 21. 20:27
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, most megint az a helyzet, hogy egy két egyedi esetből nem biztos, hogy szabad általánosítani.Én például diplomás férfi vagyok, és mindig csak diplomás nőim voltak, és ehhez eléggé ragaszkodom is.
2018. okt. 26. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!