Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomások össze szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?

Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?

A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.

A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)

2020. júl. 9. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:

12,13,15 a ti válaszaitokat is köszönöm.

15: De mi fogott meg benne? Miről beszélgettetek? Nem éreztél intellektuális hiányosságot? Bár gondolom nem, ha az esküvő is megvolt. Csak érdekelne részletesebben a meglátásod, gondolataid erről. A 13-é is, bár ő kicsit hosszabban kifejtette. :)

2020. júl. 9. 19:30
 22/71 A kérdező kommentje:

18: Érdekes ez is. Ez miért lehet? Ebben a "nők csak pénzt akarnak" incel dumában én nem hiszek, de az okát nem tudom.

20: Szuper, ezt jó hallani! :) Jó, ha többféle szempont, látásmód találkozik. :)

2020. júl. 9. 19:32
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek nincs, de ez csak évek után derült ki, nincs is jelentősége. (Ugyanabban a munkakörben dolgoztunk, amiben nem követelmény a diploma, de általában van az embereknek.)
2020. júl. 9. 19:32
 24/71 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok: most néztem meg újra a kérdést, és most láttam a komplexus témakört. Ezt sztem személyisége válogatja. Nekem a párom, mikor már diplomás volt, attól kezdett komplexusos lenni, hogy én többet kerestem nőként, mert azt nevelték bele, hogy a férfi a családfenntartó stb. Ha nem a diploma miatt, majd érez komplexust más miatt. Aki elégedett magával és egészséges, az nem fog komplexust érezni, ha minden más téren klappol a kapcsolat.
2020. júl. 9. 19:33
 25/71 A kérdező kommentje:

23: Akkor jó, ha nem érzel semmi hiányosságot. Ezek szerint, ha sok könyvet kiolvasok, művelt vagyok, járatos vagyok a színházban, kultúrfilmekben és könyvekben akkor én is összejöhetek egy diplomással. Szuper ezt hallani, igyekszem fejleszteni magam.

(várom a személyeskedést, hogy mekkora sznob vagyok :D NEM CSAK diplomással jönnnék össze, csak érdekelnek az ilyen emberek, a családomban egy sincs.)

2020. júl. 9. 19:35
 26/71 A kérdező kommentje:
24: Köszi. Nekem biztos lenne egy diplomás mellett egy kicsi, azért is írtam ezt is bele. :)
2020. júl. 9. 19:36
 27/71 anonim ***** válasza:
77%
13 és 15 ugyanaz vagyok csak kiegészítést írtam a 15-ban. Egyáltalán nem érzek intellektuális hiányosságot, nem a szakmámról akarok vele beszélgetni, amúgy biológus vagyok. Az élet dolgaiban, általános műveltségben meg szerintem jobb nálam. És én egyébként is olyan vagyok aki a szakmában kiéli magát, a férjemmel meg inkább lazább programokra vágyok, nem komoly beszélgetésekre. Ez inkább pont hogy őt zavarja bennem:) A mindennapi helyzetekben meg kiderül hogy nagyon-nagyon értelmes, szimplán csak nem szerzett diplomát.
2020. júl. 9. 19:40
 28/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk, hogy írod, hogy biológus vagy, én is szívesen hallgatnálak a férjed helyében a szakmádról. Beszélgetni nem tudnék, nem vagyok azon a szinten, de tuti sokat kérdeznék, meg érdekelne. :D Megértem a férjed. :)
2020. júl. 9. 19:43
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
27 folytatása: már nem bolti eladó, azóta autodidakta módon kitanulta amit most csinál és a saját cégét vezeti.
2020. júl. 9. 19:45
 30/71 A kérdező kommentje:
És mit csinál, amit autodidakta módon ki lehet tanulni? Valami informatikával kapcsolatos? :)
2020. júl. 9. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!