Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?
Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?
Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?
A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.
A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)
12,13,15 a ti válaszaitokat is köszönöm.
15: De mi fogott meg benne? Miről beszélgettetek? Nem éreztél intellektuális hiányosságot? Bár gondolom nem, ha az esküvő is megvolt. Csak érdekelne részletesebben a meglátásod, gondolataid erről. A 13-é is, bár ő kicsit hosszabban kifejtette. :)
18: Érdekes ez is. Ez miért lehet? Ebben a "nők csak pénzt akarnak" incel dumában én nem hiszek, de az okát nem tudom.
20: Szuper, ezt jó hallani! :) Jó, ha többféle szempont, látásmód találkozik. :)
23: Akkor jó, ha nem érzel semmi hiányosságot. Ezek szerint, ha sok könyvet kiolvasok, művelt vagyok, járatos vagyok a színházban, kultúrfilmekben és könyvekben akkor én is összejöhetek egy diplomással. Szuper ezt hallani, igyekszem fejleszteni magam.
(várom a személyeskedést, hogy mekkora sznob vagyok :D NEM CSAK diplomással jönnnék össze, csak érdekelnek az ilyen emberek, a családomban egy sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!