Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomások össze szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?

Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?

A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.

A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)

2020. júl. 9. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
28-ra: aranyos vagy:)
2020. júl. 9. 19:48
 32/71 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki csak a saját nevében beszélhet. (Pl #1 ezen már elbukott.) Nemtől független van akinek fontos,hogy a párja is diplomás legyen, másnak nem.

Nekem fontos.

2020. júl. 9. 19:48
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Még a végén rám ismer valaki:) inkább megírom privátban.
2020. júl. 9. 19:49
 34/71 anonim ***** válasza:
69%

Ha ide leírja az ember, hogy szempont, hogy a másik hasonlóan tanult legyen, mint ő, le van pontozva a pokolba és el van mondva mindenféle felszínes szarnak.

Szóval inkább csak mosolygok, hogy neem, nekem nem számít a diploma, aztán legfeljebb fogom a visszautasítást arra, hogy a másik kopaszodik vagy hogy szar a humora. Felőlem...

2020. júl. 9. 19:50
 35/71 anonim ***** válasza:
23%
#34. Igazad van.
2020. júl. 9. 19:53
 36/71 anonim ***** válasza:

Nekem többször is volt.

21 évesen lett meg az első diplomám, 23 évesen a második.

És többször volt 21 év felett 21 év alatti barátom.

Asszem, hétszer kb.

:)

2020. júl. 9. 20:00
 37/71 A kérdező kommentje:

31: Köszi, de meg okos. ♥ :)

32: Köszi, megértelek. Lehet, hogyha én is diplomás lennék, nekem is fontos lenne, nem tudom.

33:okés. :) köszi.

34: Én senkit semerre nem pontozok, se föl, se le, se középre. Bár a büfészakozót legszívesebben lepontoznám, de minek? Úgysincs semmi értelme, úgyhogy én nem pontoztam le senkit. :) Én téged is megértelek, ha neked fontos, mint írtam: különbözőek vagyunk. 32,35-nek is fontos, úgyhogy ne érezd magad egyedül. :)

Furcsa is volt, hogy sok olyan pozitív választ kapok, hogy mindenki diplomás és mindenki összejön nem diplomással.

Én nem pontozok senkit, és nincs olyan, amit hallani szeretnék. Jobban mondva de: az igazságot. :) Engem nem zavar, ha valakinek fontos, ezzel sincs semmi gond. Sok ilyen ember van, ha ők nem lennének, akkor létezne a diplomások társkeresője? :D Látszik, hogy erre is van igény, emberek fizetnek ezért. (én mondjuk ezt már nem tenném, de ez is egyéni dolog, nem baj, ha te igen)

2020. júl. 9. 20:04
 38/71 A kérdező kommentje:
36: mi fogott meg bennük? A fiatalabbakban és a nem diplomásokban? Érdekelne részletesebben a történeted. :)
2020. júl. 9. 20:05
 39/71 anonim ***** válasza:

Nekem nincs diplomám, volt olyan barátom akinél éreztem, hogy kevesebbnek gondol ez miatt. Meg ő fel is vágott vele. Hála istennek már csak az exem.

Viszont a többi barátom egyáltalán nem éreztette velem.

A mostani páromnak is van, nincs kisebbségi komlexusom, már egyáltalán nem is érdekel, elfogadtam magam így, ha másnak ez gond akkor vegye a kabátját jobb lesz mindenkinek. Nem fogom görcsösen bizonygatni, hogy én is értelmes vagyok. Összeáll fehér feketével, zsidó muzulmánnal, heteró biszexuálissal, fiatal öreggel, diplomás szakmunkással, ez van, így színes az élet.

2020. júl. 9. 20:11
 40/71 anonim ***** válasza:

Nekem több diplomám is van, a volt férjemnek érettségije sem jött össze, ács volt. Viszont amikor megismertem már 33 éves volt és iszonyúan művelt. Nekem fontos a műveltség, szeretek filozófiáról, teológiáról, pszichológiáról beszélgetni, rengeteget olvastam egész életemben és olyan ember társaságában érzem jól magam akivel meg tudjuk beszélni mit olvasunk épp, mi volt eddig nagyon jó, tudunk egymásnak ajánlani könyveket stb. Szóval az ex férjem volt a kivétel akivel ki lehetett tárgyalni Nietzschét, Dosztojevszkijt. Most éppen Senecát hallgat hangos könyvben és Marcus Aureliust. Amikor átjön a gyerekhez, ezt is megvitatjuk.

De nem diplomásban ő az egyetlen ilyen, akit ismerek. És nekem ez fontos. Úgyhogy most már csak diplomással ismerkednék, pontosan emiatt. Igenis legyen művelt, jöjjön velem színházba stb. Nyilván ha találkoznék olyannal aki nem diplomás de ugyanilyen szinten művelt nem küldeném el a diploma miatt, de ez nagyon nagyon ritka jelenség. Tehát a diploma egy jó szűrő. Ja és nem érdekel, mennyit keres, mert nem az a lényeg.

2020. júl. 9. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!