Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomások össze szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?

Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?

A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.

A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)

2020. júl. 9. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%

49: hidd el, a többség, aki fent leírta, hogy "nekem két diplomám van", az ugyanazon a szakon elvégzett egy alap meg egy mesterképzést. Volt is nemrég kérdés erről, és kb ketten mondtuk, hogy ez így egy diploma, mindenki más úgy volt vele, hogy kétszer szakdolgozott, kétszer államvizsgázott, akkor az két diploma.

Bocs az offért, kérdező.

2020. júl. 9. 21:36
 52/71 A kérdező kommentje:
51: Semmi gond, ma is tanultam valami újat. Fura is volt, hogy itt milyen sok a többdiplomás, de nem baj. Én az ő munkájukat is elismerem és tisztelem, meg a tietekét is. :)
2020. júl. 9. 22:19
 53/71 anonim ***** válasza:
100%
38: Passzoltunk lelkileg.
2020. júl. 10. 06:52
 54/71 anonim ***** válasza:
100%
38: De volt olyan kétszer, hogy egyszerűen odajött valaki és elhívott, és középiskolás volt, itt a GYIK-en is volt. Kedvesen közeledett, szimpi, vonzó fiú volt, nem lett belőle kapcsolat a fiú miatt és szerintem a korkülönbség miatt, nekem tetszett pedig.
2020. júl. 10. 06:57
 55/71 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. :)
2020. júl. 10. 16:30
 56/71 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nagyon ritkán. Jómagam is a kivételek közé tartozom. Műszaki közgazdász végzettségem van de jelenleg nem a szakmában dolgozom. Barátnőm eladó egy ruházati üzletben. Szellemileg teljesen passzolunk.

Nem minden diplomás ember értelmes.!!!

Nem minden szak és segédmunkás primitív.

Egészséges egyensúly, én erre törekszem.

37/F

2020. júl. 10. 20:14
 57/71 A kérdező kommentje:

Köszi neked is 56! :)

De ha nem minden diplomás ember értelmes, ők hogyan szereznek felsőfokú végzettséget?

Persze, nem minden szaki primitív, csak kérdés, hogy vannak-e annyira műveltek és tanultak, mint a diplomások. És ezt a nem diplomás ember szemszögéből írom. :)

2020. júl. 10. 20:27
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy a kezében van egy papír attól még nem biztos hogy művelt. Lehet hogy éppen 2-essel végezte el az egyetemet vagy főiskolát amit apuci fizetett.

Képzeld ismerek olyan diplomás nőt aki a szakmájában valóban profi de egy nagyképű jégkirálynő aki alapból lekezel mindenkit

akinek nincs diplomája. Szigorú vallásos család valami borzalom hidd el.

Valamikor össze akartam jönni vele de inkább nem.

Na akkor válaszolok, igen létezik olyan.

Anyukám a 70-es években a Ganz gyárban dolgozott mint adminisztrátor és pár év után könyvelői munkát végzett sőt iroda vezető lett 8 általánossal. Rengeteget olvasott, régebben könyvtáros volt és a családban volt egy főkönyvelő is.

Szép estét neked.

2020. júl. 10. 20:47
 59/71 anonim ***** válasza:
100%

57-es, van pár lehetőség:

- vannak magolósabb szakok, ahol át tudsz menni, ha beseggeled az anyagot, de nem érted igazából meg

- a tudásnak, műveltségnek vannak különböző rétegei, területei - lehet vki a saját területén okos, akár szakbarbár is, sőt, más területekhez meg totál agyilag zokni, sőt van olyan is, aki büszke pl. arra, hogy ő kutatónak nem olvas pl. szépirodalmat

- sokan pl. azért nem tűnnek értelmesnek, mert nem tudnak viselkedni, nem úgy nevelték őket - ezt meg nem diplomával tanítják

2020. júl. 10. 20:52
 60/71 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi.

59 - es teljesen igazad van.

2020. júl. 10. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!