Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomások össze szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások össze szoktak jönni nem diplomásokkal? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek igen, vagy nem? Ha ti ilyen pár vagytok, írnátok légyszi magatokról egy kicsit? Ha diplomás vagy miért jöttél össze egy nem diplomással? Tudsz vele minőségien beszélgetni? Milyen fajta diplomád van, mik a prefernciáid párválasztáskor? Nem zavar, hogy a másiknak nincs felsőfokú végzettsége?

Ha nem diplomás vagy, nincs kisebbségi komplexusod a párod mellett?

A neten olvastam egy sztorit, hogy egy phd-s összejött egy bolti eladóval, de elég nehéz elhinni.

A válaszokat köszönöm és légyszi ne minősítsük egymást ismeretlenül! :)

2020. júl. 9. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
51%
Én nekem 2 diplomám van, a páromnak viszont csak érettségije, de okos, értelmes ember. Nem az iskolai végzettség a döntő egy kapcsolatban szerintem. Lehet egy diplomás ember is bunkó paraszt, és egy 8 általánost végző is értelmes.
2020. júl. 9. 20:12
 42/71 A kérdező kommentje:

40: Én nem diplomás közegben mozgok és igen, az exed valóban kivétel és nem a szabály. Érdekes ember lehetett amúgy :)

39: A diploma elég nehezen megszerezhető, én is attól félek, ha nekem lenne, gyakran emlegetném, "felvágnék vele", mert büszke lennék magamra és az általam elért eredménye, ami papír formájában van meg. Ettől még ez nem volt szép tőle, igazad van. :)

2020. júl. 9. 20:15
 43/71 A kérdező kommentje:
41: hááát, akinek csak 8 altalános van meg, nekem nem az jut eszembe róla, hogy milyen értelmes. De persze, bárki bármilyen lehet ma már a netnek köszönhetően. :)
2020. júl. 9. 20:16
 44/71 anonim ***** válasza:
100%
Én 13-15 meg nem tudom még hányas vagyok ismét:) még egy sztori: volt egy exem -akkor voltam phd hallgató - neki 3 diplomája van, egyik külföldi, de azt mondta ha dr leszek szakít velem. Szerintem komolyan gondolta, nem bírta volna az egoja. De nem derült ki, hamarabb szakítás lett:)
2020. júl. 9. 20:34
 45/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy túl gyakori lenne. Az emberek alapvetően a közös pontokat keresik párválasztáskor. A családban, ismeretségi, baráti körömben (diplomások-főleg mérnökök, néhány orvos és jogász) egy ilyen párt sem ismerek.
2020. júl. 9. 20:58
 46/71 A kérdező kommentje:

44: Jézusom... de miért? Nem mondott valami indokot? Nekem álmom orvossal járni, én imádnám.

45: Értem, köszi. Én is csak egy ilyen sztorit hallottam, meg amiket itt írtak a válaszolók. Aztán, hogy melyik igaz, melyik nem, azt nem tudhatjuk.

2020. júl. 9. 21:02
 47/71 anonim ***** válasza:
37%
A diploma szerintem olyan, mint az érettségi, csak addig tűnik nagy számnak, amíg nincs. Legalábbis én így érzem. Mondjuk én a BA+MAmra se sietek leszögezni, hogy két diplomám van, szerintem az egy.
2020. júl. 9. 21:13
 48/71 anonim ***** válasza:
Nem orvos-doktor, csak phd doktor. Hát látok, van akit az ellenkezője zavar, ha a másik magasabb végzettségű. Ő egy kicsit sznob volt.
2020. júl. 9. 21:15
 49/71 anonim ***** válasza:
A BA és az MA valóban egy, ha ugyanazon a szakon végezted. Én még régen osztatlan képzésben tanultam, és utána a főiskolai diplomát csak BA-nak fogadták el. Az MA képzés egy vicc volt.
2020. júl. 9. 21:18
 50/71 A kérdező kommentje:

47:Lehet, nekem érettségim van, de tényleg nem ér semmit. sz---r suliba jártam, még a vizsgán is segítettek nekünk, de még anyámnak is. :D (az egy másik suli és jó régen volt)

48: "csak" phd. o.O Hát mindegy, én örülnék neked. :D

49: ehhez nem tudok hozzászólni :D

2020. júl. 9. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!