Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség ezért visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ezért visszautasítani egy férfit ha ezt leszámítva igen megnyerő számomra?

Figyelt kérdés
Kutyát tart a lakásban én meg ennek nem vagyok híve, kissé undorodom az ilyesmitől. Barátaim szerint hülyeséget csináltam, hogy emiatt visszautasítottam, mert ettől függetlenül remekül éreztem magam.

2020. ápr. 19. 12:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
19%

Nos, szerintem meg nem biztos, hogy jól döntöttél bár nem ismerem a részleteket főleg arra nézve mennyire van a kutya elkényeztetve vagy mennyire idomitott. Mert ha tényleg egyfolytában nyalna, az ágyon hemperegne, nem hagyna nyugodni, folyamatos figyelmet igényelne akkor az egy kibírhatatlan állapot neked mint nem kutyásnak. Viszont ha az ellenkezője akkor ezért kidobni tán az igazit? Te írod, hogy nagyon rég nem volt ilyen férfi hát most akkor egy kutya miatt megint várhatsz esetleg éveket a következőre, ha van annyi időd rajta. Bár az meg lehet szénanáthás lesz így néha tüsszögni fog, azt meg azért hajthatod el.

Mindent összevetve nem hiszem, hogy van a világon ember akinek egyetlen "hibája" vagy számodra kellemetlen tulajdonsága sincs amit majd egy kapcsolatban el kéne fogadod vagy megszokni sőt biztosan neked is van olyan amit majd valaki elfogad vagy megszok és nem fog rajta problémázni mert téged akar majd és elfogad. Mindamellett te döntesz a saját életed felett úgy, hogy ha te így gondoltad akkor ez lett.

2020. ápr. 19. 15:01
 42/45 anonim ***** válasza:
Valamiért én is úgy döntöttem volna ,mint te. Nem tudom mi az oka,de számomra is kicsit visszataszító a házban tartott kutya,főleg nem tudom miért de férfiak részéről olyan furcsa. Persze megértem őket szinglik,nincs barátnő,nincs gyerek és kell egy "társ" aztán a kutyával foglalkoznak inkább. De ha nem lenne barátom és ismerkednék én sem randiznék olyannal akinél a házában él a kutyuska főleg panelban vagy ilyen 1-2 szobás mini lakásokban. Talán egy baromi nagy több szintesben még el tudnám fogadni ,ha lenne egy kisebb testű,de így pl pesten belvárosban egy lakásban nagyon de nagyon nem bírnám. ÉN alapból elég tisztaságmániás vagyok és tudom,hogy a kutya szőre lenne mindenhol,plusz a drága bútorokat sem kímélné. Valahogy nekem nagyon higéniátlan. Ha van kert és ott tartja akkor semmi probléma vagy a bazi nagy házban van neki egy külön szobája pl a bejárati ajtó mellett az úgy oké,vagy ha van gyereke és a gyerek könyörögte ki. De így nagyon nem. És inkább való egy nőnek a kutya meg egyéb állatkák babusgatása szerintem..
2020. ápr. 19. 15:27
 43/45 anonim ***** válasza:
24%

"Why? Láttál férfit, aki nő mellett takarít"

Igen. Minden normális ferfi.

2020. ápr. 19. 15:35
 44/45 anonim ***** válasza:
78%, te nő vagy?
2020. ápr. 19. 17:01
 45/45 anonim ***** válasza:
55%
A barátaidnak van igazuk! Ha nem az a kérdés, hogy hozzá költözöl-e, hanem csak annyi, hogy randizzál-e ezzel a számodra szimpatikus férfival, akivel jól érzed magad, akkor nem értelek, és a kommentelők nagy részét sem értem. Egy egyedülálló férfi kutyát tart a lakásában-talán, hogy ne legyen teljesen magányos- ez kizáró ok nálad? Ha eljuttok az össze költözés gondolatáig, akkor lehet tovább gondolkozni, addig minek? A folyón is csak akkor kelünk át, ha már oda értünk!
2020. ápr. 19. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!