Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség ezért visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ezért visszautasítani egy férfit ha ezt leszámítva igen megnyerő számomra?

Figyelt kérdés
Kutyát tart a lakásban én meg ennek nem vagyok híve, kissé undorodom az ilyesmitől. Barátaim szerint hülyeséget csináltam, hogy emiatt visszautasítottam, mert ettől függetlenül remekül éreztem magam.

2020. ápr. 19. 12:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
52%
#26 BRÜSSZELI? Na lebuktál párhuzamosbérencz párhuzamos ügynök :D BRÜSSZEL már a nőket is el akarja nyomni! Retttegeeeeek!!!!
2020. ápr. 19. 13:41
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Eheheh 😂😂

De legalább megnevettetsz, már ez is nagy dolog 😆😆😆

2020. ápr. 19. 13:41
 33/45 anonim ***** válasza:
52%

24,27 vagy 72%

Épp próbáltam veled örülni, hogy a szerelem többet ér és kedvet csinálni a Kérdezőnek a kutyához, csupa szeretetből. Hogy ne rontsa el, ha netán Ő az igazi...

De Te is ezzel a megnyilvánulásoddal, mit valami Regina magadat degradálod, értékeled alúl. A kedvességre és vidámságra ez a válasz!!!🥰🥰🥰

Szerintem nézz körül a koronavírus kategóriában Te is, ott van miért nyervogni.

Remélem mindent összeadtál nehogy valami kimaradjon!!!🧮🧮🧮

2020. ápr. 19. 13:43
 34/45 anonim ***** válasza:
52%
Te tényleg hülye vagy, már bocs.
2020. ápr. 19. 13:43
 35/45 anonim ***** válasza:
64%
Igazad volt!
2020. ápr. 19. 13:50
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
mivel alap dolgokban különbözik a véleményetek, szerintem nem vagytok egymáshoz valók. ez folyamatos konfliktus forrás lenne köztetek. nem hülyeség.
2020. ápr. 19. 13:59
 37/45 anonim ***** válasza:
81%

- nem olvastam kommenteket -

Nem hülyeség. Én kutyás lány vagyok, kutyát tartok lakásban és egyáltalán nem lenne jó olyannal együtt lenni, akin látszik, hogy viszolyog ettől. Tök természetes, hogy valaki nem bírja a kutyákat a lakásban, én például a macskákat nem bírom, hát ez van, nem járnék macskás sráccal. :D Az ilyesmit vagy szereted, vagy nem, de hozzászokni nem tudsz.

2020. ápr. 19. 14:00
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Komolyra fordulna a kapcsolat, nagy probléma lenne belőle köztetek.
2020. ápr. 19. 14:11
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy hogy mit gondolnak a barátaid meg itt a gyksok. Te tudod, hogy hosszú távon hogy viselted volna az állattartást, és senki más. Nekem is volt állatom lakásban, és ha ez valakinek probléma, akkor fel is út, le is út. Ez NEM egy apró tényező; az állat folytonos figyelmet igényel belakja az egész lakást, és felelősséggel jár, és neked ha ez nem kell akkor jogos, hogy mást keresel.

Inkább ez, mint hogy ultimátumot adj neki, hogy vagy te, vagy a kutya.... Vagy inkább ez, mint hogy évekig idegesitsen hogy osszevedlik mindent, és hogy a sétáltatás után koszosan összejárkálja a lakást, és ez folytonos konfliktus legyen köztetek.

2020. ápr. 19. 14:12
 40/45 A kérdező kommentje:

Hát, látom van itt minden. Mondjuk nem tudom ki indította el a házassági futamot, de nem keresem az igazit.

Inkább egy kutya mint egy férj! 😂😂

Köszi a sok választ!

2020. ápr. 19. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!