Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség ezért visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ezért visszautasítani egy férfit ha ezt leszámítva igen megnyerő számomra?

Figyelt kérdés
Kutyát tart a lakásban én meg ennek nem vagyok híve, kissé undorodom az ilyesmitől. Barátaim szerint hülyeséget csináltam, hogy emiatt visszautasítottam, mert ettől függetlenül remekül éreztem magam.

2020. ápr. 19. 12:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, nem illetek össze. Te olyan srácot keress, aki nem tart a lakásban kutyát a férfi meg olyan nőt, aki házban tartaná az állatokat.
2020. ápr. 19. 12:56
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az elején utasítsd vissza, később sokk kellemetlenebb.
2020. ápr. 19. 12:57
 13/45 Noren1989 ***** válasza:
86%
Szerintem jól tetted. Nekem is volt egy hasonlóm, badoo-n. Macskàs képem van kinn, erre eg csajszi belàjkolt, a beszélgetés soràn meg kiderült, hogy nem bírja a macskàt a lakàsban. Búcsút mondtam neki és azóta is biztos vagyok a döntésemben.
2020. ápr. 19. 12:59
 14/45 anonim ***** válasza:
23%
Ha összeköltöznétek, úgyis neked kéne takarítani, és nem hiszem, hogy sok kedved lenne a szálló kutyaszőrt porszívózgatni két naponta. Úgyhogy szerintem jól döntöttél. Férfiak ilyen témában könnyen vannak, neki csak utyuliputyuli, de aranyos, te meg takaríthatsz utána.
2020. ápr. 19. 13:00
 15/45 anonim ***** válasza:
40%

"Ha összeköltöznétek, úgyis neked kéne takarítani"

Why?

2020. ápr. 19. 13:01
 16/45 anonim ***** válasza:
72%
Why? Láttál férfit, aki nő mellett takarít?
2020. ápr. 19. 13:02
 17/45 anonim ***** válasza:
70%

Én például hetente látom ezt a barátom személyében.

2020. ápr. 19. 13:03
 18/45 anonim ***** válasza:
75%
Várd meg, amíg elvesz.
2020. ápr. 19. 13:03
 19/45 anonim ***** válasza:
71%

14 es ezt ugye te sem gondolod komolyan?!

Szerinted aki egyedül él annál nincs takarítva amíg nem lesz barátnője ,vagy mi a szösz?

Komolyan a fejem fogom ilyen emberektől....

Szétnézhetnél nálam például, nagyobb rend és tisztaság van, mint néhány itt irkáló nő lakásában!

2020. ápr. 19. 13:04
 20/45 anonim ***** válasza:
70%
Ha egyedül élsz, még jó, hogy te takarítasz. Mégis ki a fene csinálná meg helyetted? Arról beszéltem, hogy ha együtt élnek egy nővel, akkor már kényelmesebb, ha mindent az csinál.
2020. ápr. 19. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!