Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ezért visszautasítani egy csinos lányt?
Figyelt kérdés
Mindenem a filmek, imádom a thrillert akciót, drámát de a vígjátékokat utálom..
A nő akivel ismerkedek az csak a vígjátékokat szereti, úgy érzem emiatt nincs közös pont, nem lehet egy jót közösen filmezni, beszélni a filmekről stb. Szerintem fontos, hogy közös programokat szeressünk egy kapcsolatban
Szerintem igen. Csak azért visszautasítanál egy lányt mert a vígjátékokat szereti?
Ahogy az első is írta vezesd bele a filmek világába.
2020. jan. 28. 22:05
3/12 anonim válasza:
Igen.
2020. jan. 28. 22:05
4/12 anonim válasza:
Lehet más közös pontotok is.
2020. jan. 28. 22:11
5/12 anonim válasza:
Ha a filmnézésen kívül nincs más közös pontotok, akkor valóban nem a legjobb kapcsolat lesz belőle. Bár én 10 évet lehúztam valaki mellett, akivel 2 dologban egyeztünk csak: imádtunk társasjátékozni és összebújva filmet nézni. Ez utóbbiban az ízlésünk véletlenül sem egyezett meg, tekintve, hogy ő férfi volt, én meg nő. Eszméletlen mennyiségű filmet beszerzett és közös filmnézésre mindig olyanokat próbált választani, amiről gondolta, hogy nekem is bejön. Aztán néha próbálkozott másfélékkel is, így alakult, hogy az Eredet az egyik kedvenc filmem, az Agymenőkből, a Dr. House-ból sok évadot kivégeztünk. Tehát csak volt azért találkozási pont. Azt mondjuk sose bocsájtottam meg neki, amikor életemben először és utoljára színházba mentünk a kedvemért és azt mondta a La Mancha lovagjára, hogy macskanyávogás. Én amúgy el vagyok filmek nélkül, sokkal jobban szeretek olvasni, de jó volt vele filmet nézni. Nem bántam volna egy olyan partnert, akivel az olvasott regényt is megbeszélhetem, de talán azért nem volt hiányérzetem, mert sok időm sajnos nem volt olvasgatni. Nem voltunk igazán összeillők, de amíg tartott a szerelem, addig nagyon szép volt a különbözőségeinkkel együtt is. Született egy gyerekünk is és ott aztán rengeteg közös dolgunk lett hirtelen, mert a gyereknevelésben nagyon egyformán gondolkozunk, érzünk. Mi nem a gyerek miatt hidegültünk el, minket csak még közelebb hozott egymáshoz.
2020. jan. 28. 22:19
6/12 anonim válasza:
Én utálok filmet meg sorozatot nézni. Annyira nem köt le, hogy ha nem tudok mással is foglalkozni közben, elalszom. A párom meg pont az ellenkezője... Mégis találtunk olyat, amit együtt néztünk, illetve az is tök jól működik, hogy ő néz valamit, én meg mellé ülök és mobilozok, mint pl most. Nem köt le, amit néz, de néha felpillantok meg ott vagyok vele...
2020. jan. 28. 22:30
7/12 anonim válasza:
26-féle egyéb, más tevékenységet lehet még cselekedni, emiatt nem érdemes ilyet tenni.
2020. jan. 28. 22:37
8/12 anonim válasza:
Varj, nalad az egyetlen kozos pont a kozos filmezes? Varj, szakitok a parommal mert most derult ki szamomra hogy ez a 6 ev vegig hazugsag volt 😂😂😂
2020. jan. 28. 22:39
9/12 anonim válasza:
Nem gáz, de hülyeség. Miért ennyire fontosak a filmek? De ha még ennyire fontos is, attól még tudtok közösen filmezni, csak kompromisszumot kell kötni. Te néha megnézel vele a kedvéért egy vígjátékot, ő meg a tiédért egy thrillert/akciófilmet.
Az akciófilmeket pl. én sem szeretem, magamtól soha nem néznék meg egyet se, mégis láttam már párat és nem unatkoztam közben.
2020. jan. 29. 04:36
10/12 anonim válasza:
A barátom nem szeret filmeket, sorozatokat nézni. Én cserébe nem szeretek videojátékokkal játszani. Mindkettőnknek megvan a saját hobbija, plusz ő is nézett már velem filmet és én is játszottam már vele olyan játékot, amiről azt gondolta, nekem is tetszene.
Ha egy párnak csak ez számít, és nem 8s tudnak kompromisszumot kötni, ott inkább össze se jöjjenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!