Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként hogyan tudnék meghódítani, egy rendkívül szép és csinos nőt? Azt akarom hogy belém habarodjon, csak én létezzek a számára.
Mindenkinek nem fogsz bejonni, tehat konkret celszemelyt csak egyedileg lehet meghoditani. Ha viszont "mellekes", hogy kivel jonnel ossze es bevonzani akarod azt, akivel az ismerkedes utan tobbet is tudsz kepzelni, akkor kemenyen ra kell gyurni a muveltsegre, tajekozottsagra es szukseged lesz intelligenciara es humorra is.
Az a no, aki komoly kapcsolatra utazik az a szellemet helyezi fokuszba. Bar rengeteg no nem tudja, hogy mit keres, sokszor a lelki dolgot veszik elore a szellem es a testi vonzalom ele. Ebbol lesznek az par eves kapcsolatok. Ezert van a rengeteg bizonytalansag, mert arra figyelnek, hogy mennyire erzik jol magukat, ami lehet hullamzo is, hiszen rengeteg korulmeny befolyasolja, van hol a testiseg is elviszi a kapcsolat iranyaba, de egy no nem fog tudni megmaradni melletted hosszutavon, ha nem tud felnezni rad. Ha kicsit tudatosabb lenne a masik oldal, vagy jobb onismeretuk lenne, sokkal jobban valasztananak maguknak part. Persze biztos lesz olyan, aki megcafolja, amit irtam, de en ezt tapasztaltam.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!