Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ezért visszautasítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ezért visszautasítani egy csinos lányt?

Figyelt kérdés

Mindenem a filmek, imádom a thrillert akciót, drámát de a vígjátékokat utálom..

A nő akivel ismerkedek az csak a vígjátékokat szereti, úgy érzem emiatt nincs közös pont, nem lehet egy jót közösen filmezni, beszélni a filmekről stb. Szerintem fontos, hogy közös programokat szeressünk egy kapcsolatban

2020. jan. 28. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gáz.

Párom sci-fi, anime rajongó én meg inkább az akció meg dokumentumfilmeket szeretem. Néha nézünk közösen filmet, ami a másiknak is tetszene. Egyébként meg amíg az egyikőnk nézi a saját filmjét, a másik telefonozik vagy ipaden fülhallgatóval mást néz. Ezer és egy dolog van még,amit lehet csinálni, az a heti 1 film nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Ha csak ez miatt nem akart volna velem összejönni,akkor nagyon kinevettem volna.

2020. jan. 29. 09:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen párt, és elég rossz, közös programot pl mozi esélytelen ha nem valami vicces vagy nyálas filmről van szó. Nem hajlandó se háborús, se krimit nézni, horrort meg egyenesen utalja. Nem szép ezek miatt elítélni valakit, de én nem randiznék vele, mert nem.szeretem az egyszerű, egysíkú embereket, akik bugyuta vígjátékokra tudnak csak lelkesedni. Számomra ez sok mindent elmond az illetőről és eddig egy sztereotipia sem hazudott, mind bejött..
2020. jan. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!