Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ezért visszautasítani egy férfit ha ezt leszámítva igen megnyerő számomra?
ÁÁÁÁÁ,DE cuki!!!
Az a nagy fülü kis aranyos!!!!🐕🐶
Kutyátlanok kíméljenek! 😉
De viccet félre téve, az én volt páromat elfogadtam kutyástúl, a kertbe volt egy állandóan üldöző, ugráló vizsla, na azért nem voltam oda. 😤
Bottal kellett járni.
De mivel Te ezt a kérdést a szerelem kategóriába tetted, én a helyedben társulnék a kutykóval, hiszen ha valódi szerlem, és lehet belőle komoly társ, esetleg később férj, kit érdekel a kutya? Legyen egy sarka, vacka, ahol lehet és neveljétek, hogy ott lehet, nem az ágyban, mert sajnos sokan ezt engedik az állatnak. Lehet vinni sétálni, hidd el a kapcsolat a fontosabb a kutykózásba meg bele tanulnál. Amúgy meg egyik se él örökké, a francia bulldog pláne.
Vau, vau, vaúúú 🤣🐶
20as : képzeld mikor még házas voltam , többet takarítottam mint az exem! Plussz végeztem a kinti ház körüli teendőimet is. Na?!
Nem kéne álltalánosítani. De elhiszem ha valakinek ilyen tapasztalatai vannak akkor ezt teszi. De attól még nem az a valóság hogy minden férfi egy disznóólban él, és a párját cselédnek nézi.
A 21es mint normális nő xD vagy viccel vagy iszonyat naiv. Persze nektek az a jó, ha a nő felteszi a rózsaszín szemüveget, aztán minden hülyeséget elnéz. Kutyának udvaron van a helye és nem bent a lakásban.
Ja, lehet, hogy te takarítottal többet, de amilyen sértődötten írsz róla, gondolom ez is belejatszott abba, hogy már csak ex. Na most képzeld el azokat a nőket, akik egész életükbe ezt csinálják, és még egy köszönömöt se kapnak érte. Én nem irigylem őket.
Köszi 24-es!!!🥰🥰🥰🥰🥰
21-es vagyok,és privátba valami Regina ezt írta:🤣😂😅😁😆
《《《Te elmebeteg vagy és pszichopata. Egy kutya nem szobanövény, akit bebaszol a sarokba és ott rohad meg....》》》
Nekem volt több kutykóm, többek közt egy brüsszeli griffon és a szobába volt a kosárkájába aludt, vittem sétálni és nagyon boldogan élt, néha ha kedve volt bóklászott a kertbe is. A kanapét, ágyat még HÍRBŐL sem ismerte. És nem is hiányzott neki. Ő hosszú szőrű volt, több meló, de tisztaság volt mindig mert trimmeltettem 3 havonta. A francia bulldog az a kis édes😍, rövid szőrű és még erre sincs gond.
Az meg, hogy a férfi vagy a nő takarít megegyezés kérdése!!!
Csókolom!!!😘
25 ös . Gondolkozz kicsit. Nem ismersz ne ítélkezz, nem tudod mi hogy volt. Szerintem is kint a helye, nem tartok bent kutyát. Nem is az a kérdés. Viszont attól még nem fogom visszautasítani életem párját, mert kutyát tart bent.
Na ezt add össze....
26 os: sejtem ki lehet az aki privátot írt ! 🤣🤣🤣
Tudod azt szokták mondani hogy az ember magából indul ki! "Pszichopata...."
Nem akartam ezt írni rá, de kb ez volt a benyomásom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!