Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ezért visszautasítani egy férfit ha ezt leszámítva igen megnyerő számomra?
Nekem is kizaro ok lenne.
Macskat meg ugy ahogy elviselnem, kutyat semmikepp.
De ha nem muszaj, inkabb macska se.
En teljesen megertelek
Nem vagyok híve a lakásban való állattartásnak . Ettől függetlenül nem zárnék ki senkit ismerkedés terén, hogy milyen állatot tart.
Főleg nem az én posztom eldönteni hogy kutya , macska , teknős , vagy aligátor tartható lakásban.
Attól még lehet valaki az igazi hogy olyan állatot tart amiről én azt gondolom hogy nem feltétlenül lakásba való.
F
Francia Bulldog. De ez szerintem lényegtelen szempont ebben az esetben.
Én imádom a kutyákat, de nem a lakásban.
Valójában azért kaptam leb*szást mert már rég nem éreztem valakivel ilyen jól magam mint vele és szerintük hiba, hogy így döntöttem. Csak érdekeltek a vélemények.
Jol tetted,. Fajdalmas lenne, ha jol ereznetek magatokat, de kenytelen lenne szakitani veled, mert nem toleralod a kutyajat.
Ez egy oriasi osszeferhetetlenseg. En az allatomat valasztanam. De aki nem viseli el, az is ertheto.
Szerintem is hiba.
De , neked kell tudni mi alapján szelektálsz.
Jól érzed vele magad, kutyás/ nem érzed jól vele magad , nem kutyás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!