Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 2 év után végre tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után végre tényleg illene találkozni már a lánnyal, ugye már nem fog visszautasítani?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok és 2 éve egy online társkereső oldalon megismerkedtem egy nagyon szimpatikus kedves lánnyal, azóta naponta beszélünk Skypeolunk, nagyon meg van az összhang. Ez a lány már szinte könyörög a találkozás miatt de én még mindig félek, hogy nem fog utasítani, ezt nagyon nem akarom, félek hogy csalódni fog...
2019. dec. 19. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán mondva 2 évet kidobtatok az életetekből?! Ennek mi értelme van?

Ha valóban megvan az összhang, eddig miért nem találkoztatok?

Szerintem mindketten nyomik vagytok, és baromira nem fogtok tetszeni egymásnak, de ne legyen igazam.

Egy egészséges lelkületű ember nem 2 év után akarja látni azt, akivel tervez bármit is.

2019. dec. 19. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
K A M U 😀
2019. dec. 19. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Én azt mondom, három a magyar igazság. Ha tényleg szeret, kibírja még azt az egy évet.
2019. dec. 19. 16:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Mire dobtam volna ki az életemből ezt az időt? Hihetetlen tartalmas jó beszélgetések voltak...
2019. dec. 19. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, akkor ne a lánnyal, hanem egy dilidoival találkozz! 2 év... más már dugja!
2019. dec. 19. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen tempóban haladtok, foglaljátok le az esküvői helyszínt már most!

2167-re.

2019. dec. 19. 16:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után kellett volna találkozni, és még akkor sem siettétek volna el.
2019. dec. 19. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
na igen 2 hónap után kellet volna találkozni rém szánalmas vagy még akkor is ha csak trollkodsz... most őszintén ilyen kamu kérdésekben mi az öröm forrásod? + mindenki szét olt téged hogy mennyire életképtelen nyomorék vagy és ha még igaz akkor ez duplán igaz! tényleg inkább találkozz egy dildoval neked az való...
2019. dec. 19. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg mindent lehetett volna már csinálnotok EGYÜTT a két év alatt, ez így tényleg elpazarolt idő... Szegény csaj...
2019. dec. 19. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
jajj, ez csak vicc, ugye? :) 2 hát után is furcsán néz rád egy nő, ha nem hívod el, nemhogy 2 hónap után...
2019. dec. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!