Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen miért kezdenek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért kezdenek el elhordani mindennek a férfiak, ha nem akarok rögtön egy mondatváltás után találkozni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor tök kedvesen megmondom, hogy nem szeretnék egyből találkozni, meséljen egy kicsit magáról. Más lány vissza se ír, de ezeknek ez se jó, jön hogy "b+ örülj hogy valaki elhívott", "a k.va anyád", "jó akkor hagyjuk én kapcsolatot akarok nem chatpartnert csá" és társai.

Komolyan, miért esik nehezükre egyeseknek beszélgetni egy kicsit Tinderen, mielőtt találkozóra kerülne a sor?

Főleg, hogy leírják az összes matchüknek valószínűleg ugyanazt.

2019. nov. 6. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok köztük nem éri el azt a minimális értelmi szintet, hogy férfinek lehessen nevezni. A Tinder eleve kedvez a felszínes butáknak.
2019. nov. 6. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Talán azért, mert a Tinder pont nem arra való, hogy az ember komoly kapcsolatot keressen és levelezgessen hetekig mielőtt ágybabújik valakivel. Arra ott vannak a társkereső oldalak.
2019. nov. 6. 18:37
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Ez hülyeség, arra használja mindenki, amire akarja. Az iskola arra való, hogy tanulj, mégis lehet ott is társat találni. A munkahelyedre is dolgozni jársz, de lehet, ott találod meg az igazit. Lehet, hogy a kezdetekkor szexpartner keresőnek indult, de ma már rengetegen akarnak komoly kapcsolatot. A Tinder azért jó, mert nem kapsz olyanoktól üzenetet, akik nem jönnek be külsőre. És mint írtam, ezek párkapcsolatot kerestek, randizni akartak, nem dugni, viszont egyből akarták, nem bírtak pár napot végig chatelni velem...
2019. nov. 6. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a kettes úgy értette, hogy a Tinder elméletben instant szexpartnerkeresőként jött világra. (ha jól tudom a Grinder mintájára.)

Szóval, aki az alkalmazást annak alapvető funkciója szerint használja, az külsőségeket néz és gyors szexet keres.

Megértem, hogy te másként ismered vagy másként vélekedsz erről az alkalmazásról és az is tiszta sor, hogy alapvetően te máshogy használnád, de alapvetően nem te használod úgy az appot, ahogy azt arra megalkották.

Azzal nem értek egyet, hogy elhordanak mindennek, mert szerintem a tolerancia fontos, ugyanakkor ha te színházba mész, akkor szerintem te sem örülnél neki, ha a huligánok a lépcsőn deszkáznának és a JBL-ből hangosan szólna a funky. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ha te használod másra az alkalmazást mint amire hívatott, akkor neked kellene toleránsnak lenni és nem pedig annak kellene téged elsősorban tolerálnia, aki amúgy rendeltetésszerűen használja.

Ha csak társat akarsz keresni, akkor arra van ott van ezer másik site és alkalmazás.

2019. nov. 6. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Köszi 4-es, hogy volt türelmed kifejteni, egyetértek veled.

2-es.

2019. nov. 6. 18:55
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 Köszi a normális választ :)

Volt már párkapcsolatom Tinderről egyébként. A leírásomban is ott van, hogy csak a komoly érdekel és sok férfinak is ki van írva. Azoknak is, akik egyből találkozni akarnak. Meg ha szexet akarnak, miért kávézni hívnak? :D Mondják azt, hogy gyere át este baby, vagy mit tudom én, hogy szokott ez menni.

Esetleg ha tudsz, ajánlj légyszi ingyenes társkereső appokat, ahol csak komoly érdeklődök vannak és ki vannak zárva az egyéjszakások :)

2019. nov. 6. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Leiras? Ki olvassa a leirast?

En csak akkor, ha match van.

2019. nov. 6. 20:12
 8/10 A kérdező kommentje:

De csak akkor írsz rá, ha már elolvastad a leírást és tetszik, nem?

Én amúgy mindig match előtt, mert én megválogatom, kit húzok jobbra. Bár sajnos, mint utólag kiderül, gyakran idiótákat. :D

2019. nov. 6. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Van kedved kicsit beszélgetni? 😉☺
2019. nov. 6. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. 4-es 6-os már nem leszek:D

4-es vagyok.

Ezekszerint nem te vagy az egyetlen, aki alternatívan használja az oldalt!

Nem tudom mennyi idős vagy egyébként, de sok férfira jellemző, hogy olyan adatlapot készít, amiből nem az jön le, hogy: "na ez a pasas is csak dugni akar.." tudod ez már csak ilyen.. :)

Nem tudok női fejjel gondolkodni, de én azt látom, ha vonzó is vagy férfiként egy nő számára, akkor ha sugárzik rólad, hogy te elsősorban vagy kizárólagosan dugni akarsz, akkor már csak azért sem adja oda magát.. :D ha viszont csak finoman utalsz rá, azzal inkább célba érsz. Ezt magam sem értem, mert ez kvázi azt sugallja, hogy ha kimondod mit akarsz, akkor nem kapod meg, ha viszont megjátszod magad és elrejted a konkrét szándékodat, akkor abból szex lesz. (logika?!) Azért szürreális nekem ez az egész, mert ha mindketten szexet akartok, akkor mégis minek kell az illúziót fenntartani, hogy amúgy mégse csak szex..?

Mintha büntetendő dolog lenne a szex, vagy mintha elítélnék azt, aki nőként könnyen vevő a szexre. Tényleg nem értem ezt..

Igazából, szerintem ezzel két probléma van, egyrészt megtanítja hazudni az embereket egymásnak, másrészt pedig az lesz becsapva és félrevezetve, aki amúgy tényleg komolyat keres.

Ha szexet akarnak miért kávézni hívnak? Gondolom, mert ők sem robotok és teljesen ismeretlenül a szex azért mégsem olyan szuper. (legalábbis én így gondolom) +, mert lehet volt olyan tapasztalatuk, hogy a lány képen tetszett, de valóságban nem. + Ki tudja miért, lehet mégsem csak szexet akarnak?:)

Szerintem nincs olyan app, ahol ezt hatékonyan ki lehetne szűrni. Na meg, igazából az életben is úgy van, hogy valakivel inkább kapcsolatot tudsz elképzelni, mással meg szexet.

Végezetül, ha megengeded, akkor én magamat ajánlom egy beszélgetésre, aztán a többit meglátjuk, benne vagy?:) :D

2019. nov. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!