Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok párt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt? Hajlandó lennék akár élőben is találkozni valakivel, aki megmondaná mi lehet az oka. 27/F

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
9%

Lehet te sem élsz a megfelelő környéken. Nálam ez is benne van. Sajnos ez egy olyan város ahol az ideálok ideálja a páwa, a hipster, az ilyen kokszos gyurmák meg a metroszexuálisak.

Szóval itt én nem számítok egyenrangúnak másokkal. Ezért is élek bújkálva.

2019. nov. 25. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet az oka. Nem tudsz udvarolni, magasan van a léc, nincs benned szxuális inger, depis vagy, nem veszed a jeleket ha tetszel valakinek, önbizalomhiányos vagy, előnytelen megjelenés, empátia hiánya, zárkózottság, vagy túlságosan ráfeszülsz a témára...ecc.ecc sorolhatnám a végtelenségig.

Küldj egy képet, arról többet tudnék mondani.

2019. nov. 25. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ehhez kellene egy kép rólad és minimum egy kép egy olyan nőről, aki neked bejön (mármint tényleg, és nemcsak rámondod, hogy jófej legyél). Abból már elég sok mindent ki lehet következtetni.
2019. nov. 25. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Egy képet én is kaphatók? N25
2019. nov. 25. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Itt nem tudok csatolni képet.De e-mailre tudok küldeni.
2019. nov. 25. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon sok oka lehet, igazából ezt neked kell tudnod. Nekem például nincs időm és lehetőségem arra, hogy ismerkedjek férfiakkal. Munka mellett ezt nem egyszerű megoldani, illetve nem olyan a baráti társaságom, hogy eljárunk szórakozni vagy ilyesmi. Alapból kissé zárkózott nô vagyok, óvatos vagyok az emberekkel, talán kissé bizalmatlan. Több idő kell nekem, h meg tudjak nyílni mások előtt. Szép nőnek tartanak, de még így sem könnyű az ismerkedés férfiakkal. Nincs meg a közeg ahhoz, hogy találkozni tudjak férfiakkal. 28l
2019. nov. 28. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!