Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha már utálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már utálok találkozni a párommal attól tartva, hogy megint megbánt, de nem tudok vele szakítani?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének. 1 éve vagyunk együtt, az első 1-2 hónapban kb álomszerűen tökéletes volt az egész. Aztán fokozatosan jöttek a dolgok, nem kell komolyra gondolni, de egyszerűen folyamatosan érezteti velem, hogy ő mennyivel okosabb (pedig egyáltalán nem, csak idősebb, tapasztaltabb, de én úgy látom az én lexikális tudásom messze meghaladja az övét). Amit én mondok az mindig rossz, sosem lehet igazam, sosem mondok jót. Ha megszólalok, már valami gúnyosn választ ad, ha nem, akkor meg az a baj, hogy miért vagyok csendes. Teljesen kifordultam magamból amióta ez van, már előre agyalok a mondanivalómon, hogy nehogy valami (szerinte!) hülyeséget mondjak. Ha megpróbálom vele megbeszélni, az rá a válasza, hogy most hagyjam, fáradt ezekhez. Kérlek ne mondjátok, hogy biztos idegesítő vagyok vagy ilyesmi, mert én ezeket magamba fojtom, soha nem panaszkodom, vagy hisztizek. Minden találkozás előtt azon morfondírozok, hogy vajon ma mit fogok elrontani, amiért lenézhet. Szorongok attól, ha találkozunk, de ha meg nem találkoznék vele többet, úgy érzem belehalnék. Oké, túlzok, de mindezek ellenére nagyon kötődök hozzá, nem tudom mit csinálnék, ha szakítanánk. Pedig az lesz a vége, mert folyamatosan szomorú vagyok mellette. Nagy ritkán vannak szebb napok, ha éppen jókedvében találom, de ez ritka. Nem veszekszünk soha, egyszerűen mindenre flegmán, lenézően reagál, mintha az lenne a célja, hogy butának állítson be. Szerintem teljesen semmibe vesz engem. Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben?
2019. nov. 27. 22:09
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Nagy a korkülönbség, én 26, ő 41. 2 diplomám van és munkám, szülőktől teljesen független vagyok, mindezek ellenére szerintem csak egy hülyegyereknek tart
2019. nov. 27. 22:10
 2/24 anonim ***** válasza:
11%
Dobd a papit. Én 28 vagyok és rád kiéhezve.
2019. nov. 27. 22:21
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki! Komolyan erre van szükseged?
2019. nov. 27. 22:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szakítással ért véget. Egyszerűen ő is az a típus volt, hogy még akkor is a hibákat kereste amikor az ember jószándékú volt hozzá... A korkûlönbség is lehet számít, úgy gondolja, hogy ő a bölcsebb és tapasztaltabb. Én inkább a saját korosztályom belieket környékezem. 28/N vagyok 34 éves férfivel ismerkedek, aki sokkal szerényebb mint az exem volt.
2019. nov. 27. 22:25
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanígy élünk. A korombeliek meg megcsaltak, vagy nem is akartak kapcsolatot.
2019. nov. 27. 22:26
 6/24 anonim ***** válasza:
65%
Vicci, mert ha valóban két diplomád van és ő ezt csinálja veled,te meg tűröd,akkor tényleg idióta vagy. Lehet ez a teszt.😀
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tart egyenlő partnernek, ha folyamatosan szorongsz mellette akkor mi hiányozna neked? Az első 2 hónap amikor minden nagyon tökéletes volt? Mert azok alapján amit leírtál tulajdonképpen messze nem az az ember akibe beleszerettél.Ha nem hajlandó komolyan venni,ha folyamatosan lekezel és megbeszélni ill változtatni sem akar ezen akkor nincs miért szenvedni mellette.Én nem járnék gyomorgörccsel a randikra.Hidd el, hamar túlteszed magad a szakításon is.

Amúgy voltam hasonló helyzetben,váltam már el olyantól aki semmibe vett, nem így ahogy a te párod, hanem másmilyen formában.

8/24 anonim ***** válasza:
Úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy ne erőltesd. Előbb-utóbb úgyis besokallna valamelyikőtök.
2019. nov. 27. 22:27
 9/24 A kérdező kommentje:
#6os, nem hinném, hogy olyan “vicci”. 2 diploma igen, de attól még érzelmileg labilis vagyok, sosem volt apaminta előttem, ezért nagyon kötődöm. Tudom, hogy szakítanom kell, de nem vagyok rá képes. Valahol mintha azt várnám, hogy ő lépje meg... Nem látom a kiutat egyszerűen.
2019. nov. 27. 22:33
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ragaszkodom hozzá ennyire, mert volt már 4 évig tartó, egészséges kapcsolatom idősebb férfival és az teljesen normális volt, barátként váltak el az útjaink. Nem tudom most mi van velem.
2019. nov. 27. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!