Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy ne legyen már vita a korkülönbségeken? Aki párt választ, lefelé és felfelé ugyanannyit térjen el, és főleg a férfiakra vonatkozik ez mert még mindig sokan kiskirályt játszanak.
Biztosan én voltam, mert ugye másnak nem lehet ennyi a százaléka. :D
Tudom hogy nem nekem írtad, de orvosi eset a paranoiád és a kisebbségi komplexusod.
Nem tudom milyen tanulmányokat folytatsz, de nagyon érdekel téged ez a téma :)
A közvetlen környezetemben a boldog párokat megnézve, nagy részük felsőoktatásban ismerkedett meg és teljsen egykorúak vagy 20 ilyen eszembejut azonnal, van egy 8 évvel idősebb pasi, és 2 párnál 2-3 évvel idősebb a pasi, velünk együtt 3 párnál pedig pár évvel fiatalabb a pasi. Gyerekek mindenhol vannak 1,2,3 vagy 4 is. Ezért nekem ez a normális, és nem az amit néhány nagypofájú magyaráz, hogy csak az a jó ha a nő legalább 10-20-30-40- határ a csillagos ég évvel fiatalabb a férjnél. És zavar mikor fejtegeti valaki, hogy márpedig az a tökéletes megoldás, hogy ezt kövtendő példának adják elő. Máshogy már nem tudom elmondani, de szerintem írj ki egy kérdést ahol a saját tökéletes kapcsolatodat elemezheted és a korkülönbség csodálatos hatásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!