Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy ne legyen már vita a korkülönbségeken? Aki párt választ, lefelé és felfelé ugyanannyit térjen el, és főleg a férfiakra vonatkozik ez mert még mindig sokan kiskirályt játszanak.
Ha a férfiakra hegyezed ki ezt a dolgot, akkor szerintem nincs is veled miről beszélni. Nyugodtan lépj be pár facebook csoportba. Láttam már pár helyen, ahol kiírták a kérdést, hogy ki járna nála idősebb vagy fiatalabb nővel. A nők kb. 90%-a csak idősebb férfit írt. A férfiak több, mint fele írta azt, hogy nála ez nem szempont.
Itt tényleg ennyi nő van, aki életében nem kommunikált még férfiakkal, hogy még a legnyilvánvalóbb női dolgokat is férfiakra húzzátok rá?
Bárki összejöhet bárkivel, de ezek a beidegződések általában elég praktikusak szoktak lenni.
Nyilván a férfinak a dolga biztonságot nyújtani a családnak, ergó jó ha ő már picit idősebb és megteremtette a lehetőségeket a családalapításhoz. Ugyanezen az elven jobb a fizetése a férfiaknak, mivel nagy részt ők tartották el a családokat és egy nő nem vállalt felelősséget másik 2-3 emberért.
Én 30 évesként összejönnék 25 éves hölggyel, de 35 évessel annyira már nem, mert mire odáig jutna a dolog köztünk, hogy szóba jönne a gyerekvállalás, a hölgy már valószínűleg biológiailag hátrányos helyzetből indulna a 25 évessel szemben. Jelenleg +1-2 év még belefér, de ha már 35 éves lennék, akkor inkább fiatalabbat keresnék, gyerek miatt ugyanúgy.
Ez szimplán racionalitás kérdése. Biztos az idősebb hölgyeknek ez rosszul esik, de nem a férfiakat kell emiatt hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!