Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.
“Porcicusnal sokkal kulturaltabbak voltak azert”
Erre mondjuk egy átlag poratka is csuklóból képes 😉
“A tura jonak tunik”
Voltam több ilyenen, elég sok a szingli mindkét nemből, és szerintem szűrőnek is jó. Mármint, aki erre jár, az nem otthon döglik a kanapén, és meccset (féri), vagy bugyuta sorozatot (nő) néz. Annyira jellemzően nem is kemények.
De végülis bármi jó, csak legyen közösség, lehessen új emberekkel ismerkedni, első körben nem is feltétlen randi, csak haverkodás szinten.
A legnehezebb a korosztály eltalálasa. Voltam már olyan rendezvényen, programon, utazáson, ahol örültem, hogy senki nem szólított papának, meg olyanon is, ahol én voltam a taknyos kölyök. Szóval néha mellé nyúl az ember, de nem kell feladni.
#poormacskával nem kell foglalkozni.
Nem ért sem a nőkhöz, sem a párkapcsolatokhoz, de azért mindenhova odahányja a baromságait.
“#poormacskával nem kell foglalkozni.”
Én is mindig ezt mondom magamnak, de megint tele cvan vele az összes sarok. Szerencsére van ellene porszívó
Szerintem beszélgetne. Korban is passzol. A válaszai alapján a férfi létet is egészségesen éli meg.
Bocs, ha kerítek. ;)
Akkor lenne a legnagyobb esélyed ha társkereső helyett a való életben keresnéd a párod. Bárhol lehet ismerkedni, még orvosi rendelőben is csak legyél nyitott és beszédes. Sose tudhatod egy ártatlan szóváltás mit eredményez. Erőltetni nem szabad a kapcsolatot, de tenni lehet érte.
Tőled 15 évvel fiatalabb férfi vagyok és lassan 2 éve nincs senkim, de én is úgy érzem hogy nincs esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!