Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.
Sosem késő, bizonyos trükkökkel jóval 40 felett is lehet gyerek.
Azt hiszem a Brigitte Nielsennél volt ilyen.
Jó fejek a gyerekes anyukák is, nekik minden korú férfi gyerek, lehet velük hülyülni.
Én a randivonalon vagyok, szerintem színvonalas egy társkereső, bár valahogy már én sem gondolom komolyan, komolytalanul se. :(
Öregszünk. :(
45/f
Ami van abból kell valasztanod. Vagy az uncsi te korosztalyu ferfi vagy a egyejszakas kalandok2fiatalokkal!
Hiaba abrandozol jó pasirol ha ilyen a felhozatal,ezt kell elfogadni!
Vedd lazabra az egészet,ne gorcsolj rajat fogadd el azt os h lehet egyedül kell elned. Sajnos a korosodas nagyon belezavar ebbe a tartskeresesbe.
Amúgy, ha tényleg jó csaj vagy, akkor hagyd a netet!
Járj színházba egyedül (kevés az egyedülálló férfi, de könnyű kiszúrni őket), kezdj el túrázni (rengeteg magányos 40+ férfi), csatlakozz társas utakhoz, de olyat válassz, ahol aktív program van, túra, evezés, kerékpár, ne nyugdíjas körutazásos programot (kalandtúra irodák útjain mindig vannak szingli 40+ férfiak), kezdj el társas táncra járni, ha találsz olyan csapatot, ahol 40 felettiek vannak (van egy csomó, eleve kérdezz rá az oktatónál, hogy milyen korosztály.
Sokkal könnyebb, mint neten ismerkedni
Így lehet nem az volt a legjobb tipp, de én beszélgettem már szünetben szinten szingli nővel, de ahhoz tényleg mazli kellett
Btw, a lényeg a kimozdulás, hogy az ember ne punyadjon be.
(Nem akarom elvenni a kedved sem, de én férfiként az ilyen villanyszerelő randira hív dolgot kb mindig olyannak látom, mint porcicus itteni teljesítmènyét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!