Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mekkora esély van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 07:29
 61/117 anonim ***** válasza:
86%

Sosem késő, bizonyos trükkökkel jóval 40 felett is lehet gyerek.

Azt hiszem a Brigitte Nielsennél volt ilyen.

Jó fejek a gyerekes anyukák is, nekik minden korú férfi gyerek, lehet velük hülyülni.

Én a randivonalon vagyok, szerintem színvonalas egy társkereső, bár valahogy már én sem gondolom komolyan, komolytalanul se. :(

Öregszünk. :(

45/f

2019. aug. 18. 11:36
 62/117 A kérdező kommentje:
Ebben a korban már nem mernék gyereket vállalni. De kedves a biztatasod. Keves elkotelezett ember van, aki valoban tarsat keres, elmeletben sokan, gyakorlatban valahogy keveseknek megy gordulekenyen a kozos elet.
2019. aug. 18. 11:47
 63/117 anonim ***** válasza:
0%

Ami van abból kell valasztanod. Vagy az uncsi te korosztalyu ferfi vagy a egyejszakas kalandok2fiatalokkal!

Hiaba abrandozol jó pasirol ha ilyen a felhozatal,ezt kell elfogadni!

Vedd lazabra az egészet,ne gorcsolj rajat fogadd el azt os h lehet egyedül kell elned. Sajnos a korosodas nagyon belezavar ebbe a tartskeresesbe.

2019. aug. 18. 12:37
 64/117 A kérdező kommentje:
Igen, elfogadom. De azert bizom benne, hogy valahol var a foltom. :)
2019. aug. 18. 12:47
 65/117 anonim ***** válasza:
33%
Valahol biztos. De ítt a gyk-n látatlanban nehéz felkelteni valaki figyelmét
2019. aug. 18. 12:50
 66/117 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a cel, csak “beszelgetni” szerettem volna teljesen ismeretlenekkel. Erdekel masok velemenye.
2019. aug. 18. 12:55
 67/117 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy, ha tényleg jó csaj vagy, akkor hagyd a netet!

Járj színházba egyedül (kevés az egyedülálló férfi, de könnyű kiszúrni őket), kezdj el túrázni (rengeteg magányos 40+ férfi), csatlakozz társas utakhoz, de olyat válassz, ahol aktív program van, túra, evezés, kerékpár, ne nyugdíjas körutazásos programot (kalandtúra irodák útjain mindig vannak szingli 40+ férfiak), kezdj el társas táncra járni, ha találsz olyan csapatot, ahol 40 felettiek vannak (van egy csomó, eleve kérdezz rá az oktatónál, hogy milyen korosztály.

Sokkal könnyebb, mint neten ismerkedni

2019. aug. 18. 12:56
 68/117 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van. A net zsakutcanak tunik. Habar lesz egy randim nemsokara. A szakitasom utan megnyugtatott, hogy mar a koltoztetofiu randizni akart velem, utana a villanyszerelo es a lakasfelujito. Mostanaban nem szerltettem semmit. :)
2019. aug. 18. 13:19
 69/117 A kérdező kommentje:
A szinhazban hogyan ismerkednel? Ott allok a zsufolt eloterben a szunetben es kello lazasaggal odahellozok egy helyes pasinak? Nekem ez kicsit woodyallen-es, akit mondjuk nagyon csipek.
2019. aug. 18. 13:22
 70/117 anonim ***** válasza:
100%

Így lehet nem az volt a legjobb tipp, de én beszélgettem már szünetben szinten szingli nővel, de ahhoz tényleg mazli kellett

Btw, a lényeg a kimozdulás, hogy az ember ne punyadjon be.

(Nem akarom elvenni a kedved sem, de én férfiként az ilyen villanyszerelő randira hív dolgot kb mindig olyannak látom, mint porcicus itteni teljesítmènyét)

2019. aug. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!