Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a legnagyobb esély arra, hogy
megtalálja az ember a párját? Ti hol találtatok a
párotokra? Hogyan ismerkedtetek meg?
Én baráti társaság által ismertem meg páromat, egyik ismerösöm meg egy házibuliban ismerte meg a párját. Menjetek haverokkal mozduljatok ki ha jó idö van vagy ismerkedj neten akár
2012. máj. 22. 11:44
Én az elsőt gimiben, ő ott tanított.
A másodikat egyetemen, csop.társ.
23/N
2012. máj. 22. 11:47
3/17 A kérdező kommentje:
Haverokkal szoktunk leszólítani lányokat utcán meg neten is próbálkozom, de eddig nekem nem jött össze.
Olyan reménytelennek tűnik és hihetetlennek, hogy valaha is legyen barátnőm olyan, akit én is kívánok külsőre is, meg ő is engem. Na és jellemre is passzoljunk az megint egy csodának tűnik.
Hidd el, ez teljesen a véletlenen múlik. A legkülönbözőbb helyzetekben ismerkedtem már össze pasikkal: vonaton, Tescoban, egyetemi gólyatáborban, egyetemen beiratkozás közben, bulikban, fesztiválokon; volt olyan, hogy közös barátok mutattak be minket egymásnak, aztán volt olyan, hogy nyelvtanfolyamon ideiglenesen kaptunk egy 4. embert a csoportba és úgy... A lehetőségek száma végtelen. Az a lényeg, hogy emberek közé kell menned és nyitottnak kell lenned. Ha csak otthon ülsz és várod a csodát, nyilván nem találkozol senkivel.
2012. máj. 22. 11:53
Netes társkeresőt ajánlom. Én is sokat randiztam így, amikorra megtaláltam azt akivel frankó minden.
2012. máj. 22. 11:54
Igazából rengeteg helyen találkozhatsz még emberekkel bulikban esetleg valami hobbi során iskolában buszon utcán mondjuk nehezebb szerintem bár lehet az is bejön valakinél neten meg a legkönnyebb rengeteg társkeresö oldal van akármilyeket kiprobálhatod ne add fel szerintem ez a legfontosabb
2012. máj. 22. 11:55
Ja és még egy érdekes ismerkedési szitu: telemarketingeztem egy időben diákmunkaként és az egyik ügyféllel nagyon erős kölcsönös szimpátia alakult ki. Gyorsan kimentettem a számát és otthon privátban felhívtam:) Nem lett ugyan semmi az esetből, mert kiderült, hogy családos a pasas, de ez is egy út. Nem biztos, hogy ebben az évben megtalálod az igazi párod, de minél több lányt ismersz meg, annál nagyobb a valószínűsége, hogy kölcsönösen egymásra találtok.
2012. máj. 22. 11:57
8/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a netes társkeresőket, meg a szórakozóhelyeket sem, ott nincsenek normális lányok.
Élőben lenne a legjobb ismerkedni, de mégis hol? Nem járok olyan helyekre, ahol lenne idő és lehetőség pofátlanul leszólítani lányokat. Marad az utca, bolt, de nem sokan szeretik, ha zavarja az ember őket, főleg, ha sietnek.
Buszon meg nem merek megszólítani egy lányt sem, olyan rossz, hogy oda bevagyunk zárva és ha beégek vagy rondának tart a lány, akkor csak szégyenkezhetem. :/
szerintem ezt te túl görcsösen akarod, lazulj el és ne érdekeljen hogy beégsz-e úgy sem látod többet ha nem akar semmit, de a legjobb olyan lánynál próbálkozni akit már látásból ismertél legalább :P
2012. máj. 22. 12:18
Mi szórakozóhelyen ismerkedtünk meg.
Lehet találni ott is normálisat.
Több mint 2éve vagyunk együtt.
2012. máj. 22. 12:34
Kapcsolódó kérdések: