Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a legnagyobb esély arra, hogy megtalálja az ember a párját? Ti hol találtatok a párotokra? Hogyan ismerkedtetek meg?
mi egy kocsmában találkoztunk. Barátokkal mentem le és az egyik barátom ismerőse is leugrott, na ő a párom :D Elkérte a számom, másnap elhívott randira, azóta együtt vagyunk. :)
De ennél pontosabbat nem tudok a megismerkedésünkről mert én már kicsit tütükés voltam...szerencsére ő nem- vezetett.
Én a netes társkeresésben hiszek.
Mivel nem vagyok egy szépség és oda csak azért járnak jó esetbe az emberek, így nem volt mellé dumálás, vagy rám írtak, vagy vissza írtak nekem és kész.
6 éve van onnan párom, hamarosan költözés, házasság, baba.
Kérdező, én nem leszek kedves: neked nem az a bajod, hogy nem nézel ki jól, hanem az, hogy egy szerencsétlen balf@sz vagy, aki várja a sült galambot a szájába és a körülményekre hárítja a felelősséget. Azt is látni, hogy kifogásokkal tele a padlás... Tudod, hány millió kapcsolat, találkozás alakul ki nap mint nap szerte a világban? Mindenhol! Étteremben, igenis a metrón, vonatállomáson, buszmegállókban, partikon, munkahelyen, iskolában, a sarki kisboltba menet vagy akár szántás közben a kukoricásban, soroljam még? Mert holnap reggelig tudnám. És szerinted ezek az emberek mind szépek és okosak? A francokat! Csak épp nem olyan antiszociális penészvirágok mint te. Úgyhogy szedd össze magad, menj és nyiss az emberek közé!
26 N
Én oviban ismertem meg a párom.
Az, hogy szórakozóhelyen nincs normális lány... gratulálok. Biztos egytől egyig az összeset ismered.
22/F
Így van kérdező, nyiss az emberek felé... hátha kihasználnak, kirabolnak átvernek vagy kinyírnak.
Az emberek igen kis része érdemli meg tényleg a nyitást. Óvatosan az ilyen tanácsokkal, mert könnyen áteshet az illető a ló túlsó oldalára a nagy nyitogatásban.
Tessék egy kis kedvhozó:
http://www.youtube.com/watch?v=1V8U0Z3QVO0
A 26 éves csajnak meg üzenem, hogy ne balf*szozzon senkit amig a kisújját se kell mozditsa, hogy legyen kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!