Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.
Igen, közben legendává váltál. :) Köszönöm, amiket írtal, alkalmazom. Level, telefon és minimális randi, mert az előző két forumon kiszűröm azt, amire biztosan nincs szüksegem. Ritkán randizom, sokat szemlélődöm. Magammal harmóniában vagyok és szeretném, ha ez egy kapcsolatban is így maradna.
Te láttad A homár című filmet? Kíváncsi lennek a TE veleményedre. Ha nem, akkor nem érdekes. Azert milyenek már, egyből kocsmába vizionaltak. :)))
“Ne legyenek illuzioid, a legtobben olyanokat irnak nekem, hogy vegre valaki, aki kepes 3 osszetett mondatot leirni hiba nelkul, meg hasonlok, akkor azert abbol azt gondolom, hogy nem lehet tul eros a mezony”
Bár valakivel fiatalabb vagyok, de ezt a mondatot én is gyakran hallottam, amíg párkapcsolatban voltam. (Pár hasonlóval egyetemben, hogy végre egy férfi aki nem piás, vagy nem a foci az egyetlen témája). És persze hallgattam, hogy milyen szerencsés az exem, hogy tált egy ilyen férfit.
Mikor egyedül maradtam, gondoltam, nem lesz itt semmi baj, a haver-csajok sztorijai alapján valóban nem túl erős a felhozatal, így nem lesz nehéz kitűnni.
Nem húzom az időt, röviden, és egy szóval: hatalmas tévedés volt.
A nők 99%-tól negyed órát nem kaptam, hogy bemutatkozzam.
Szóval a nem túl erős mezőny lehet, hogy csak a hölgyek fejeben él, persze, jó duma, hogy sehol egy normális férfi, csak nem igaz. (Es nem arra gondolok, hogy minden nőnek a lábaim előtt kellett volna hevernie, de az, hogy sokan egyetlen épkézláb férfit nem tudnak megnevezni a próbálkozók közül, nem biztos, hogy a mezőnyt minősíti)
Szóval szerintem ha a kérdező csak azt megfogadja abból amit írtál, hogy legyen nyitott, már önmagában fél siker
Gyorsan tanulsz, ez pozitiv! Ahogy a porcicat is elintezted, az is mesteri. :)
Csak igy tovabb, ha eros a szemelyiseged, akor gyorsan tul fogsz lepni ezeken. A cel lebegjen a szemed elott, a tobbi pattanjon le. A soraidbol azt erzem, hogy rendben vagy. Nehez dolgod lesz, mert rengetegen fognak sexkapcsolatra betalalni. Tudatositsd, hogy nem benned van a hiba, ilyen a mai korszellem.
A telefonnal szerintem en is elvereznek, csunyan. Hiaba vagyok a szavak baratja, irasban meg eloben jol megy, a telefonnal viszont annyira zavar, hogy nem latom a masikat beszed kozben, hogy durvan learnyekol. Meg kozeli ismerosok is meglepodnek neha, hogy kivel beszelnek. :)
Nem lattam, inkabb sorozatos vagyok. En jobban szeretem a karakterek jellemfejlodeset kovetni a reszek kozott, amire filmek eseten nincs, vagy minimalis a lehetoseg.
43F
Szerintem fugg nagyon, hogy milyen kornyezetben mozogsz. Minden no mas es mas. Mindegyik mast keres a masikban. Az egyiknek fontos, hogy a csopogo csapot meg tudja szerelni, en meg hozza nem nyulok, inkabb hivok egy szerelot. Nyilvan ilyenkor nem egymast keressuk.
Netes ismerkedesnel meg a profilodba leirt dolgok igen nagy jelentoseggel birnak. Nincs tuti szoveg, minden not mas fogott meg abbol amit irtam. Keruld a komerszt, aki biztonsagi jatekot jatszik, hogy mindenkinek tetszen, az senkinek nem fog. Ha a chat-es skilljeid gyengek, akkor probalj direkt cseten ismerkedni, van jopar ingyenes, ott tet nelkul probalgathatod a szarnyaid.
43F
Ez igy van. Voltam en is olyan randin, hogy goodbye lett belole. Pedig minden adott volt, megis hianyzott valami. Szerencsere mindketten levettuk, es nem mentunk bele egy marha nagy zsakutcaba. Erdekes modon azert 3 orat beszelgettunk ott es meg ma is tartjuk a kapcsolatot idonkent. De mar flort nelkul es barati szinten.
Szarkasztika. Nem mindenki tud felnoni hozza. Az jo dolog, ha tudsz reagalni a partner jelzeseire. Tok mas minden ember, van aki annyit beszel, hogy szohoz alig jutsz mellette, van aki meg annyira felenk, hogy az elejen inkabb en beszelek es keveset kerdezek, amig megnyugszik egy kicsit. A tarsalgas is egy skill, ami fejlesztheto. Leginkabb az a fontos, hogy figyelj es reagalj a masikra. Magadnak is megkonnyited a helyzetet, ha a masik is el meri engedni magat es tobbet meg tud mutatni magabol. Nem lesz veled baj, nem feltelek, a kinalat lesz kiabrandito, fel kell turni bluzujj-at, hogy kihalaszd a megfelelo ferfit a feneketlen tobol.
Nem tartottal fel, joccak es reszemrol az orom! :)
43F
Fontos, amiket irtal. En is ezek alapjan keresek.
Pozitiv hangvetel. (aki negativ mar az elejen, attol mit varjon az ember)
Teljes legyen az eleted, ne a masik feled keresd. (johetsz velem vs radakaszkodok)
Idezetekkel az szokott elni, akinek nincsenek sajat gondolatai. (ha valami poen van, oda mehet az idezet)
Egyszer amikor egy pszichologusnovel ismerkedtem, akkor nala konkretan arra ugrottam, hogy egy kerdest tett fel a par szavas leirasa melle. Elgondolkoztam rajta, es mar irtam is. Igy konnyen kiszurhetoek azok, akik el sem olvastak, amit irtal, mellesleg meg nyitsz azok fele, akik azt se tudjak, hogyan kezdjenek el egy beszelgetest. Meg sose lattam masnal, pedig szerintem tuti technika.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!