Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.
#28: inkább arra céloztam, hogy korom elő nő isnerőseim jó része 16-35 éves korában adott az élvezeteknek, a bicepsz fontosabb volt, mint az IQ, a pörögtek pasirol padira, szeretők voktak, élvezték, hogy az egyetem alatt kényelmes életük van a már befutott férfi oldalán, ha gond volt a kapcsolatban, akkor hip-hop cseréltek.
Most 35+ korosztályként hirtelen jött a fal két fronton is. Egyrészt család kellene, és megállapodás, másrészt már nem megy a férfi fogás, mert a 30 alatti csajok viszik a jó pasikat.
Eredmény, károgás a férfiakon, a csaj akinek sosem volt 10 évnél kisebb korkülönbségű kapcsolata most azon pörög, hogy a pasiknak csak a fiatal nő kell ( érdekes, egyetem akart ő járt 35+ éves üzletemberekkel, akkor még nem zavarta a dolog ).
Volt aki gyereket is szült valami pasinak, aki egy percig sem volt apa típus, aztán az lelépett egy fiatal babával, most meg jó lenne már gyereket nevelni az a férfi, aki korábban csak a “legyünk barátok” kategória volt. A másik mindig party arcokkal járt, aztán most 35 évesen jött rá, hogy a partizas mellett max alkoholizmust lehet szerezni, az az unalmas mérnök srác viszont éppen házat vesz.
Persze értem, hogy válás, meg hosszú kapcsolat, utólag mindenki megmagyarázza, hogy ő nem felelős a saját kudarcaiért, csak a férfiak.
Innen nézve nagyonis racionális kérdés, hogy mit csinált egy nő korábban, amíg volt komoly esélye komoly kapcsolatra.
annyi idos vagyok mimt te es ha most part kellene keresnrm akkor ebben a korosztalyban keresnek, sem sokkal fiatalabbat sem sokkal idosebbet, szerintem sokan bannak igy akik komoly lapcsolatot akarnak, szoval meg fogod talalno a parod
csak ne a kis b.u.z.i palcalabu korcs harmincasok kozt keresgelj
“A rosszfiú típust kipipáltam, köszönöm, azt mar nem kerem.”
Látod! Erről beszélek.
Amíg keresett voltál, addig a rosszfiút pipáltad ki. Akkor kellett volna a sármos, intelligenst, amit most szeretnél.
A terv jó, a sorrend elhibázott.
A legrosszabb helyen kérdeztél. :)
Itt egy tucat szűz 30+ lúzer, meg persze Balázska, akik csak azért járnak ide, hogy a nőket lehessen szidni.
Lehet ismerkedni 45 felett, pont úgy, mint alatta. Munkahelyen, boltban, ismerős által, vagy csak véletlenül összefuttok. Minél több emberrel beszélgetsz, annál könnyebb.
Szerintem ismerősök által a legkönnyebb. Tudják, hogy szinglik vagytok, párt kerestek, ismernek annyira, hogy passzolnátok. Úgy intézik, hogy be tudjanak mutatni titeket egymásnak.
Netén ismerkedni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Elhiszem, hogy van ott normális, korban passzoló férfi, csak ezer farokhuszár jut minden ilyenre. Mocsok nagy szerencse kell, hogy összefussatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!