Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mekkora esély van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 07:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy esély van rá! ;)

F45.

2019. aug. 18. 07:54
 12/117 anonim ***** válasza:
27%
45 évesen már nehéz szerelmet találni, de nem lehetetlen. A tárkeresőkön is forgolódik mindenféle ember. A "farkalósak" többnyire tetszetősebbek, de sokaknak probléma a "farkalás". AKi meg nem az, arra meg fanyalog a nép, mert unalmas, rosszul néz ki stb stb. Úgyhogy neked kell tudnod, hogy mi fér még bele. 45 évesen te sem vagy már annyira vonzó, mégha vannak is olyanok, akik szívesen farkalnak, így neked is végig kell gondolnod az igényeid. Én kipróbálnám azt, hogy mondjuk nem "szerelem első látásra" utazok, hanem egy kicsit adok időt annak, aki nem tökéletes, de lehet vele valamit kezdeni.
 13/117 anonim ***** válasza:
78%

Tudod, hogy hány 45-55 közötti elvált férfi van az országban?

Az ilyen korú kollégáim legalább 80%-a az.

Értem, hogy vannak elvárásaid, ahogy a férfiaknak is, a probléma pont az szokott lenni mondkét nemnél, hogy az elvárások az egekben, amit adni tudnak, az meg a mélyben

(És persze, mindenki azt mondja jól néz ki, legfeljebb hozzá teszi nőként, hogy az igazi férfi ilyen nőt keres, nem csontokkal játszik, fériként meg, hogy az igazi férfi 100 kiló felett kezdődik)

14/117 A kérdező kommentje:
Poormacska kiszállhatsz a vonalból.
2019. aug. 18. 07:55
 15/117 A kérdező kommentje:
Egy randi után nehez eldönteni, hogy szeretnek-e másikat, ha abszolút erdektelen a masik fél, vagy külsőleg egyáltalán nem az esetem. Az internetes vonalon nehéz moddellezni a normál ismerkedést, ezert is gondolom, hogy zsákutca. De minden ötlet érdekel. Kiváve téged kedves poormacska, ha kanos vagy, akkor keress egy korodbeli lányt és hajrá.
2019. aug. 18. 07:58
 16/117 anonim ***** válasza:
0%

Én csak az igazat írom és igazából te is érzed ezt, azért válaszolsz...

Egy korodbeli férfi fiatalabb nőt akar, egy 50+os már papisodó férfit esetleg megfoghatsz, főleg ha csinos is vagy.

2019. aug. 18. 07:58
 17/117 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, nincsenek az egekben az elvárasaim, de az intelligencia, humor, stílus fontos. Persze ez szubjektív, tipikusan a zsakomat vagy a foltomat keresem.
2019. aug. 18. 08:01
 18/117 anonim ***** válasza:
0%

Amigy az elvárásokról még valami

Open office-ban dolgozom, a mellettem levő borban üzemel az “elvált nők klubja”, így napi szinten hallom a csevegest, hogy sehol egy normális férfi a cégnél. Ha mégis akad, akkor az valami harmincas kisportolt srác.

Ha csak hallgatom a beszélgetést, akkor azt hinném, hogy egyetemista csajok ábrándoznak, es röhögnek, ha egy férfinek már nincs dús sörenye, vagy van egy kis pocakja, nem pedig 40+ éves, gyerekes, elvált, elpuhult nők, akiket testileg és lelkileg is megviselt a válás.

Szóval bocs, de nehéz elhinni, hogy a “vannak elvárásaim” rész az olyasmi, hogy legyen kedves, intelligens.

(Disclaimer: nem vagyok érintett a témában, így nem az a bajom, hogy lepattintanak, és savanyú a szőlő)

2019. aug. 18. 08:01
 19/117 A kérdező kommentje:
Azert válaszolok poormacska, mert a fajtád ott van minden kommentben és próbálom megerteni, hogy fiatal ferfiként, ennyi ésszel miert adsz másnak is,a mikor neked is nagy szükséged van rá.
2019. aug. 18. 08:03
 20/117 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem esélyes megtalálnod. Viszont én azt látom, hogy sok 30-as nő pl nagyon válogat, várnak valamit, leginkább valami impulzust, és ez sok esetben a külsőhöz van kötve. Észre sem vesznek olyat, akivel egyébként működne a kapcsolat, ha nem ők akarnák a férfit irányítani. A másik véglet sem jó, amikor a férfi bunkó, taposó módon uralkodik, kihasznál. Viszont sokszor akkora kalandvágy van a nőkben, meg ilyen zavaros elvárás, aminek a rosszfiúk felelnek meg. Aki átlagos, az szürkeegér. Egy férfi nem szórakoztatóközpont, és nem rádiókabaré. Legyen nyilván humora, de az irreális elvárások miatt a nők kiabálnak sokszor, hogy nincs férfi.... legalábbis olyan, aki ennek megfelel.

Nyilván oda-vissza lehet erről írni... de nem ez volt a kérdés. :)

Nekem vannak ismerőseim, 50 fölött találkoztak, és boldogok, tudatosabban választottak, mert már ismerik saját magukat is, és tudják mit adhat egy kapcsolat, mit várhatsz a másiktól, mit nem.

2019. aug. 18. 08:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!