Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra, hogy egy 45 éves nő megtalalja a szerelmet? Úgy érzem, ez szinte lehetelen.
Mi a manó. Elmegyek futni, mire visszatérek kitör a világbéke, mindenki a kérdezőnek ajánlja magát.
Problem solved ☑️
Hol látok ajánlatot?
Ott van pormacska, rockarc, meg te 15 évvel fiatalabb, aki a klasszikus “szánj meg” technikát tolod 😀
Udvozletem! :)
Nem kocsmaztam, hanem a lakast festettem. De latom kozben osszeboronaltak minket. :)
Szerintem annyira nincs ok keseregni, de tenni kell azert, hogy az ember megtalalja a "foltjat". A netes tarskereses nagy zsakbamacska, de a parkapcsolatok fele manapsag mar ott kottetik meg, szoval mindig kicsit furcsan nezek azokra, akik alapbol kihuzzak ezt a sportot a listarol. Noi reszrol talan a kitartas az ami a fontos, mert a porcicak igazan csak ott elik ki magukat. Egyreszt turni kell a sok kreten ostromat, masreszt meg kell keresni azt a parat, akik arra erdemesek.
Ne legyenek illuzioid, a legtobben olyanokat irnak nekem, hogy vegre valaki, aki kepes 3 osszetett mondatot leirni hiba nelkul, meg hasonlok, akkor azert abbol azt gondolom, hogy nem lehet tul eros a mezony. Szelektalni, szelektalni, szelektalni. Amit meg meseltek az az, hogy kiegnek a randizasokban. Ezt nehez megitelni ki mennyire birja lelkileg, nem biztos, hogy jo otlet futoszalagon randizni, plane parhuzamosan. Inkabb szand ra az idot es vard ki a megfelelot. Szamomra meglepo, de sokszor a nok kezdemenyeznek mind beszelgetest, mind randit. Ezzel sokszor visszaelnek, tehat modjaval.
A legfontosabb, hogy legyen rendben magaddal. Egeszseges onertekeles fontos, legyel tisztaban, hogy mit szeretnel egy kapcsolatban. Mindenki listazik valamilyen szinten, de altalaban nem a kulson szokott elhasalni a tobbseg, hanem a belson. A masik, hogyha nem mesz bele jatszmazasba, hanem eselyt adsz a masiknak, hogy teged ismerjen meg, beled szeressen, akkor kesobb sem lesz kiabrandulas, hogy egy nem letezo idealt szeretett. Meg kell mutatni a hibakat is, senki sem tokeletes. Sok szerencset!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!