Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobott a barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától. Szerintetek normális a nő? 35F

Figyelt kérdés

A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?

35f

2018. febr. 28. 19:37
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
de ha gyerek nem fogadja el az "apja helyett apját" akkor "pótapuka" ba....hatja :-) Jogilag nincs semmi eszköz a kezében hogy rendszabályozza..6 hónap meg vicc kategória!
2018. márc. 1. 18:02
 52/55 anonim ***** válasza:
Egy felelősségteljes szülő sem tökéletes és követ el hibákat, mint minden ember. 6 hónap alatt nem derült ki ez a nézeteltérés, most igen. Ez van, tovább kell lépni mindenkinek.
2018. márc. 1. 18:10
 53/55 anonim ***** válasza:
55%
Még egy érv, hogy miért ne kezdj gyerekes nővel.
2018. márc. 1. 18:13
 54/55 anonim ***** válasza:
60%
Bosszubol jol leszavaztatok 53as hozzaszolot, pedig teljesen igaza van. Az uj ferfi soha nem lesz teljes erteku csaladtag, mindig a gyerek lesz az elso. Az ugy nem mukodik, hogy a ferfinek csak kotelessege van, de jogai nincsenek. Ezt mar ettol a konkret esettol elvonatkoztatva mondom, mert mar szamomra se szimpatikus a kerdezo ezzel a pitbullos emberkedessel. Ha az egyedulallo anyak szeretnenek tartosan maguk mellett tartani egy ferfit akkor igenis hogy egy kicsit le kell szarni a gyereket, foleg ha meg neveletlen is. Az ilyen kolyok minden ferfit el fog uldozni az anyja mellol. Otven evesen meg majd ott marad egyedul, mert a fiacskaja mar a sajat eletet eli, na akkor nagyon jo lenne egy tars az oldalara. Nem szabad a gyerekkel osszenoni es mindent az kis lelkivilaganak alarendelni, mert a gyerekek "halatlanok". El fog hagyni, mert ez az elet rendje. Aki duhbol az enyemre is nyomna a negativot az ketem gondolja vegig, hogy milyen erzes lehet egy ferfinek pusztan egy megturt szemelynek lenni, akinek semmibe nincs beleszolasa, nem csaladtag, csak kotelessegei vannak, de az o szava vegso soron soha nem szamit. Probaljatok meg elkepzelni h ti vagytok a mostohaanyak es ti vagytok teljesen tehetetlenek egy feleselo gyerekkel szemben es a parotok nem kezel egyenlo felkent.
2018. márc. 2. 12:41
 55/55 anonim ***** válasza:

A kérdező még mindig nem osztotta meg velünk, hogy az ominózus eset EGYSZERI alkalom volt-e, vagy rendszeresen ilyen a légkör.

Kérdező, pár kérdés:

Mióta ismered a gyereket?

Mi volt, amikor a nő bemutatott titeket egymásnak?

Hogy fogadta a gyerek, hogy most már te is vagy?

Csak mellékesen írom, volt egy kolléganőm, mesélte, hogy kb. 5 különböző férfi volt az anyja mellett, mire ő felnőtt, és ezt azért ő gyerekként nem viselte túl jól. Tehát egy gyereknek sem feltétlenül könnyű beengedni egy új nevelőapa/nevelőanya-jelöltet az életébe. Főleg kamaszkorban.

2018. márc. 2. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!