Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától. Szerintetek normális a nő? 35F
A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?
35f

A kérdező még mindig nem osztotta meg velünk, hogy az ominózus eset EGYSZERI alkalom volt-e, vagy rendszeresen ilyen a légkör.
Kérdező, pár kérdés:
Mióta ismered a gyereket?
Mi volt, amikor a nő bemutatott titeket egymásnak?
Hogy fogadta a gyerek, hogy most már te is vagy?
Csak mellékesen írom, volt egy kolléganőm, mesélte, hogy kb. 5 különböző férfi volt az anyja mellett, mire ő felnőtt, és ezt azért ő gyerekként nem viselte túl jól. Tehát egy gyereknek sem feltétlenül könnyű beengedni egy új nevelőapa/nevelőanya-jelöltet az életébe. Főleg kamaszkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!