Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától. Szerintetek normális a nő? 35F
A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?
35f

"lecsicskázott"
Nincs tõbb kérdédesem:-)

Szerintem nem azert kapott idegrohamot a no, ugy altalaban, mert elcsattant egy pofon. Hanem azert, mert a pasi meg felig idegen (6 honapos kapcsolat!), es vette a batorsagot, hogy más otthonaban, ahol õ egy vendég, ilyem szinten elkezdjen rendezkedni.
Gondoljatok bele. 12 evig neveled a gywreked. Jon valami ficko, aki bekõltõzik hozzatok, es szinte idegenként pofozkodásig beavatkozik egy anya -fia vitába. A Ti otthonotokbN.
Hat en is kidobtam volna.

Mindenkitől kérdezném, aki azt mondta, hogy a "vendég" nem szólhat bele az anya és a gyerek vitájába.
6 hónap már nem vendégség. Ott már az élet része a pasi. Márpedig ha az anya elfogadja a pasit az ágyban és a mindennapi életében, akkor a gyermekét is alá kell rendelnie a pasi , úgymond nevelésének.
Két egyszerű helyzetet említenék.
Mondjuk a pasi elhozza a gyereket a suliból és betérnek egy boltba. A gyerek ellop egy akármit. Lebuknak, kihívják a rendőrséget. Ki lesz a felelős ? A pasi, mert nem figyelt a kiskorúra. Akkor a kérdés: Ha a pasinak felelőssége van, jogai nincsenek ?
A másik eset ennél durvább.
Mi van , ha a nagy veszekedés közben a gyerek kést ránt az anyjára ?
Ha a pasi lekever egy fülest a gyereknek, akkor az anya lecseszi a pasit ? Egy frászt. Akkor milyen jó, hogy közbelépett a pasi.
Úgyhogy mindenki nyugodjon csak le.
Azzal, hogy valakit befogadok az életembe, úgy bizonyos jogokat is adok a kezébe. Ha ezt nem tudom anyaként elfogadni, akkor maradjon egyedül.
Persze meg lehet egyezni, hogy a gyerek kizárólag az anya felügyeletében marad, de akkor élhetetlen lesz az egész kapcsolat.

#36-os.
Hogy érted azt hogy segíthet a nevelésben ?
Amíg Te elmész zuhanyozni, a gyerek felgyújtja a karácsonyfát. Megállíthatja a gyerekedet egy pofonnal, vagy üljön csak a TV előtt és kedvesen szóljon rá: "gyerek ne rosszalkodj"
Én pontosan annyit várnék el a gyerektől, amit én is megengednék magamnak a gyerekkel szemben.
Az a gyerek, aki annyira nem tudja tisztelni az anyját és az élettársát, mint ebben az esetben, ott egyértelműen az anya a hibás, ezt kár is tovább ragozni.
Persze nem tudjuk, hogy pontosan milyen szavak hangoztak el, így pontos diagnózis nem lehetséges.
Kicsit talán örülnék, ha a gyerek leverte volna az anyját, most nem lenne miről beszélnünk.
Ami késik nem múlik, egyszer úgyis leüti a kölyök.

#38-asnál sem derült ki, hogy mit kellene tennie a pasinak, ha a gyerek bever egyet az anyjának ?
Egyébként azon röhögök, hogy az anya ezek után még mennyit fog szopni, most, hogy a gyerek azt látta, hogy bármit tehet, Őt ugyan nem bünteti meg senki.
Megyek becsomagolom tabletemet, mert az asszony észrevette, hogy nem hajtottam le a WC ülőkét. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!