Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy 3 éves kapcsolat után kb. semennyire sem hiányzik a párom?
20/F. Egyszerűen sokat veszekedtünk és így láttam jónak, hogy szakítunk mert mintketten rámentünk már, de már régesrég benne volt a levegőben, hogy ez lesz. Őt se érte váratlanul és teljesen nyugiban váltunk el.
Nyílván egy kicsit hiányzik, de közel sem oyan vészes mint az előző kapcsolatom ami csak másfél éves volt.
Miért lehet ez? Nem vagyok érzéketlen tuskó pedig:/ Sőt, épp ellenkezőleg, ezért furcsálom. Azóta más lányokkal beszélgetek, de sosem csaltam meg az exemet és most örömmel tölt el, hogy másokkal is kavarhatok.
4 napja szakítottunk.
Miért lehet ez? Nagyon remélem, nem ezután jön a komolyabb fájdalom.
Igazából ott van a leírásban a válasz: mindketten rámentetek már, réges-rég benne volt a levegőben. Szerintem ezért nem visel meg ennyire, mert már egy ideje lehetett rá számítani, úgymond fel voltál rá készülve, ettől nem vagy érzéketlen. Én is így voltam a legutóbbi kapcsolatomnál, mert az illető leépítette, így felkészültem, tudtam mi vár rám, nem is lépett meg mikor szakított velem.
De azt nem garantálom, hogy picit később nem lesz szar. Én is 3 hét után éreztem meg igazán a hiányt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!