Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobott a barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától. Szerintetek normális a nő? 35F

Figyelt kérdés

A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?

35f

2018. febr. 28. 19:37
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
80%

tehát, amíg te "meg nem védted", addig nem volt fizikai erőszak, csak némi kiabálás

A megjelenéseddel eszkalálódott a helyzet, mert elkezdtél egy fele annyi idős gyereket verni.

Igen, szerencséd van, hogy nem jelentett fel

2018. febr. 28. 19:40
 2/55 anonim ***** válasza:
74%

Igen,normális. A csúnya beszéd az egy dolog,de a tetlegességnek nem mindenki a híve,főleg ha nem is vagy az Apja.

Lehet,hogy nem így kellett volna intéznie, de Én megértem,hogy emiatt kidobott.

2018. febr. 28. 19:42
 3/55 anonim ***** válasza:
79%

Jah, és a pártfoglalás az az volt, amikor Dávid Ibolyát kipi'zták az MDF-ből a Lezsákék.

Elhiszem, hogy nem kérsz ilyet, de mi köze a sztorihoz? :)

2018. febr. 28. 19:42
 4/55 anonim ***** válasza:
44%

Ezért nem jövök össze olyannal, akinek kölyke van. Másrészt nem volt jogod pofán vágni a kis taknyot.

Az ő dolguk, te ott senki nem voltál.

Viszont a csaj jön neked egy tablettel.

2018. febr. 28. 19:43
 5/55 A kérdező kommentje:

"A megjelenéseddel eszkalálódott a helyzet, mert elkezdtél egy fele annyi idős gyereket verni. "

Ezt magyarul is elmondod? Mihez képest fele annyi idős?

2018. febr. 28. 19:44
 6/55 anonim ***** válasza:
87%
Kamu szagot érzek.
2018. febr. 28. 19:45
 7/55 anonim ***** válasza:
78%

Megütötted a gyerekét, még jó, hogy kidobott. Akkor lenne sz@r anya, sőt, ember, ha nem dobott volna ki.

A fizikai erőszak egy gyerekkel szemben soha sem megoldás.

(Ez lenne a véleményem akkor is, ha egy nő ütötte volna meg egy férfi gyerekét, még mielőtt jönne a szokásos feminácizás...)

8/55 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen helyzetben nincs jó megoldás. Ha közbelépsz, az a baj, ha nem lépsz közbe, az a baj. A nő a saját nevelésének a hiányosságait rajtad vezeti le, mert téged a legkönnyebb büntetnie.
 9/55 anonim ***** válasza:
73%

Nem azzal volt a baj,hogy közbeszólt,hanem,hogy megütötte....

Saját Apám se ütött meg soha...

2018. febr. 28. 19:47
 10/55 anonim ***** válasza:
52%
Azért van ma ennyi idióta gyerek mert semminek sincs következménye.. ha meg van akkor meg még szerencsétlen józanul gondolkodó felet akarják feljelenteni :D vicc. 26/N
2018. febr. 28. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!