Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától. Szerintetek normális a nő? 35F
A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?
35f

Szerintem addig örülj amíg az apuka nem tudja meg, te mint senkiházi idegen "barát" milyen jogon ütöd meg a gyereket a saját házukban? Ha a feleségemtől elválnék és a "barátja" megütné a gyerekem biztos hogy súlyos következményei lennének...a legkisebb gondod lenne a tableted!
Ha nem tetszik a rendszer nem kell összejönni egy gyerekes anyukával ha meg igen akkor tudjad hol a helyed!
Milyen jogokról beszélnek itt egyesek...soha nem leszel az apja!
Remélem feljelentenek...én feljelentenélek....elvinném a gyerekem még aznap orvoshoz látlelet és utána a rendőrség, ha erősebben ütöttél simán 8 napon túli súlyos testi sértés.....másrészt pedig ha majd a két méteres apuka szídja a jó büdős k...va any...dat annak is lekeversz két pofont te gyökér? Akkor meg kussolnál te majom!

#41: vegyél vissza. Az apja hol volt, amikor meg kellett volna nevelni a gyereket?
"Megyek becsomagolom tabletemet, mert az asszony észrevette, hogy nem hajtottam le a WC ülőkét."
Ez a WC ülőke a legszánalmasabb gumicsont az összes közül :) Le kell csukni a WC-t, aztán nincsen vita.

A gyerek nem vert be az anyjának, csúnyán beszéltek egymással, a fickó meg adott neki 2 pofont. Szerintem csúnyán beszélni meg pofozkodni nem ugyanolyan súlyú dolog.
Akkor se hagynám, hogy megüsse az én gyerekemet barki, ha csúnyán beszélne velem. De mondom, nem jutnánk el idáig.
Persze a körülményeket se tudjuk. A gyerek egy kis kcsög, aki állandóan alátesz anyjának? Vagy ez az eslő eset volt? Miért beszéltek egymással csúnyán stb stb. Kéne ezekre válasz.

kérdező majd a rendőrségen legyen ekkora szád! Alapból könnyű testi sértés hidd el jól megráncigálnak érte a nagyon nem bírsz magaddal a kiskutyáid is mehetnek sintértelepre te meg előzetesbe! Te vagy eltájolva nagyon a felnőttek világától!
Remélem tesz feljelentést aztán mikor mennek érted előadhatod a hol volt az apja dumádat......a gyerekverést nagyon szeretik előzetesben - tapasztalat olyan helyen dolgozom - :-)

olvasgassad mester:
164. § (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el.
(2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
ezek után te nem vagy olyan pozícióban aki oszthatja az észt! Ki vagy szolgáltatva a jóindulatnak, mert ha feljelentenek bizony keményen rába...sztál :-)

Válasz a kérdezőnek :
Máskor gyúrjál bele rágót a kölyök hajába és qrvázd le az anyját, de előtte csomagold be a tabletet, mert ebből a háromból az a legértékesebb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!