Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraboltak volna minket, de megvédtem magunk és azóta gyerekeket akar? Ez normális?
190 centi vagyok és kb 90 kiló. Jártam rendészeti suliba fiatalon, de végül nem lett rendőr belőlem, más a munkám. Egy éve voltunk együtt amikor két cgyerek (szerintem ketten kicsivel voltak idősebbek együtt, mint én vagyok) kirabolt volna minket késő esti sétakor. Az egyiknél kés volt. Csak annyi volt, hogy mondtam hogy kipakolok oké, aztán "véletlenül" a földre ejtettem a mobilt és amíg lehajolt közben elővettem a gázspray-t a zsebemből és lefújtam pofán, aztán meg elég jól helyben hagytam, a másik meg már szaladt is amikor látta hogy nem megy minden simán. Aztán leléptünk mi is, mielőtt rendőrök jöhettek volna és még a végén engem vádolnak meg valamivel (mint az sajnos működik itt az országban, ha valaki nem hagyja magát és védekezik)
Párom azt mondta korábban, hogy nem akar mostanában gyereket, vagy max egyet majd később 30 után, azóta meg (A fenti dolog nyáron történt) nem egyik napról a másikra, de arról beszél hogy mégis csak jó lenne ha családunk lenne pár éven belül és szívesen lenne több gyerek is. (amit én is mindig szerettem volna egész életemben, vagy 3-4 kicsit)
29f, 25n
Te egy igazi hős vagy.
Amúgy pedig nem értem mi célt szolgál a kérdés. Dugjatok, szaporodjatok, have fun.
Jaguar-Warrior
Veled mi van, te régen tök jó fej voltál! Most meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!