Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Menekül vagy csak egyszerűen nem akar tőlem semmit? Normális emberek válaszát, tanácsát várnám!
Aha, szoval hazas pasi, aki amugy egy szanalmas tini farokkent viselkedik 43 eves letere, te meg pincsikutyakent loholsz utana, mert hat "tiltott gyümi", es milyen romi, sorozatba illo perceket toltotok egyutt amikor belesziv a cigijebe, amelyet aztan mergeben osszetor...
25 eves vagy. Noj fel. Kezdj nokent viselkedni, akinek igenis ferfi kell maga melle (ez az egyed nem az), es megkovetel egyfajta banasmodot, es nem esik amulatba, hogy "felvallalt maga mellett emberek elott is", hanem olyat keres, akivel ez az alap - de nem ilyet, mint ami most van.
Nyers leszek és nem fog tetszeni, amit írok, de hétha végre képes leszel magadba nézni, úgyhogy egy próbát megér.
Az a nagy büdös helyzet, hogy egy végtelenül naiv, hülyíthető kiscsaj vagy, 25 évesen annyi érzelmi intelligenciával és helyzetfelismerási képességgel rendelkezel, mint egy 15 éves. Szerelmes vagy egy 43 éves, alkoholista link pasiba, akinek csak akkor kellesz - de akkor nagyon - amikor be van b..szva. Elszórakozik veled, élvezi a bizsergést meg a "tiltott gyümölcs" varázsát, hiszen aki érzelmileg nulla, azt pont ez a fajta dráma hozza lázba. Amikor viszont valami konkrét dologra kerülne a sor, akkor már behúzza a kéziféket, annyira mégse kellesz neki, mert ha lebukik, eljön a világvége. A nagy lóf..szt jön el a világvége, ha többre tartana téged, mint időnkénti szórakozás, akkor nem kifogásokat keresne, hanem megoldást arra, hogy együtt legyetek. Minden más csak duma, de te inkább bedőlsz a dumának, minthogy befejezd az önámítást és a magadnak való hazudozást és szembenézz a tényekkel (hiszen kizárólag a tények számítanak, pofázni mindenki tud), hogy mégse vagy olyan különleges és mégsincs köztetek semmilyen különleges kapocs, ellentétben az illúzióiddal. Játszik veled, megaláz téged - bár ehhez nem kell neki nagy segítség, megalázod te magad bőven, önként és dalolva vállalod a mártír, hősszerelmes lábtörlő szerepet.
Egyetlen tanács létezik, hogy ebből a szituációból kikerülj, de ezt úgysem fogod megfogadni, hiszen tipikus áldozat-típus vagy, de ettől még leírom - összekaparsz némi önbecsülést, előveszed az önuralmat és minden kapcsolatot megszakítasz ezzel az emberrel, következetesen és végleg, aztán pedig marha gyorsan elmész pszichológushoz, hogy némi önismeretre szert tegyél és elkerüld ezeket a toxikus, beteg kötődési sémákat a jövőben.
2-es tokeltesen leirta, es amikor olvastam akkor hatalmasat rohogtem, mert 25 evesen en is ugyanigy irtam meg "pasis" sztorikat, tehat ilyen minden reszletre kiterjedo pontossaggal "es beleszivtam a cigijebe":-)))))
Szoval ez tok aranyos, majd kinovod:-))A pasit meg hagyd a manoba, evekkel kesobb majd rajossz h egy feljfujt tortenet volt (mondjuk amikor en voltam 25 a pasi volt 41" de o szingli volt....en meg nem:-)))
Jok ezek a sztorik, csak tudni kell h ez nem a realitasod es nem lehet realis perspektiva:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!