Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy a nők csodálkoznak, hogy hogy lehet az hogy nincs barátnőm, mivel főnyeremény vagyok, de közbe meg egyszerűen nem akar összejönni egy normális kapcsolat sem?
Valószínű, hogy nem jó helyen keresgélsz, ha ilyen válaszokat kapsz.
Szerintem ahhoz, hogy megtaláljuk a párunk, vagy egy tartalmas kapcsolatot, ahhoz elsősorban saját magunknak kell pontosan tudni, hogy mit szeretnénk.
Találd ki, hogy milyen nőt szeretnél? Mi az ami tényleg fontos neked és e szerint ismerkedj! Akkor rövid időn belül megtalálod, aki kell neked! De ehhez tudnod kell mit is akarsz, ne csak sodródj.
Hát barátom, ha nekem ilyen szöveggel állnál elő, hogy te főnyeremény vagy, a nullára redukálnád az esélyeidet :D
Ha főnyeremény vagy akkor valami más problémák vannak, hogy nem jön össze egy normális kapcsolat sem....
27/ N
Utolsó, néma értő olvasás egyes!
A kérdezőNEK mondják ezt, hogy mennyire főnyeremény, sehol sem szerepel, hogy ő úgy megy oda valakihez, hogy "Szia, én egy főnyeremény vagyok"...
Kerdezo, legy szives fejtsd ki, mitol vagy fonyeremeny. Utana jobban tudok tanacsot adni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!