Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy a nők csodálkoznak, hogy hogy lehet az hogy nincs barátnőm, mivel főnyeremény vagyok, de közbe meg egyszerűen nem akar összejönni egy normális kapcsolat sem?
Lehet egy tippem kérdező?
Szerintem ezt olyan lányok mondhatják neked, akik kapcsolatban vannak. Eltaláltam?
Miért mondhatják ezt? Talán mert jó fejnek tartanak és a kapcsolatukra hivatkozhatva élhetnek ilyen merész kijelentéssel, anélkül, hogy randira hívhatnád őket.
Szerintem aki ilyet mond, nem tart férfi alapanyagnak, hanem inkább barátnak.
Rossz helyen keresgélsz, ennyi a titok.
A párom is egy főnyeremény pasi, mondtam is neki ilyet, míg csak barátok voltunk. Csak éppen csupa rossz nőbe zúgott bele, lábtörlőnek használták, ha meg éppen más csajok felfigyeltek rá (volt ilyen baráti társaságban :D), az fel se tűnt neki, sose reagálta le a flörtölést.
Máig kész csodának tartom, hogy végül észbe kapott és együtt vagyunk (és még mindig főnyeremény pasinak tartom :D), bár ha azt mondanám, hogy végre normális kapcsolata van, az nagyon egoista lenne, szóval csak remélem, hogy valóban olyan boldog, mint mutatja. :)
A nőkhöz 3 dolog kell főként.
Komfort - hogy jól érezze magát a társaságodban.
Pl. ha egy nyomi vagy de jól nézel ki és büszke lehet magára e miatt, sok pénzed van ami lehetővé tesz számára kipróbálni olyan dolgokat amik kimaradtak eddig az életéből vagy humoros és szórakoztató vagy...
Bizalom - Ha meg tud nyílni előtted mert te is megnyílsz neki vagy tudsz úgy beszélni vele hogy eléred ezt nála. Van önbizalmad ami miatt elhiszi rólad hogy te tudsz gondoskodni róla és vigyázni rá.
Vágy - ez a szexuális jellegű vonzalom keltése. Az előző kettővel ellentétben ezt nem a tudatos hanem a tudatalatti énjük generálja.
Ha egy nő jó lehetőségnek tart téged akkor feltehetően a tudatos énjükre (az eszükre) hatsz, a tudatalattijukra (lélek, szív,... ki hogy hívja) pedig nem tudsz még hatni. Ezt kellene gyakorolnod. Használhatnál olyan szavakat, kifejezéseket amik a tudatalattijukban az erotikára, szexre utalnak nekik. hangsúlyozhatos a férfias mivoltodat testbeszéddel.
Én arra is tippelnék hogy folyamat bukod a teszteket, ezt is gyakorolni kellene, felismerni őket és kivédeni.
Ez viszonyítás kérdése. Nekem is mondták már, hogy micsoda főnyeremény vagyok... persze nem mindegy, hogy kihez képest. Az alkoholista, lusta, dolgozni nem akaró, nőverő, pénzt elherdáló bunkó pasijához képest tényleg főnyeremény vagyok.
Ha az iskolában kapsz egy 3-ast, akkor nagyon nem mindegy, hogy a többiek 1-est, vagy 5-öst kaptak ugyanarra a dolgozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!