Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy idegen lánynak, mikor odamegyek hozzá?
Én egyértelműen nyomuló pasit AZONNAL lekoptatnék, szóval szerintem az adott szituációval kapcsolatban kezdj beszélgetést (koncerten az együttes, piacon a alternatív mezőgazdaság, ilyesmi:D)
24N
Azért, mert _gyűlölöm_ ezt a fajta csajfelszedős szituációt és egyszerűen nem veszek benne részt. Valószínűleg összefüggésben van ezzel, hogy RENGETEG rossz tapasztalatom volt, akármilyen kedvesen/egyenesen/lazán mondtam nemet, a férfiak túlnyomó (tényleg óriási) része ezt NEM FOGADJA EL, és jobb esetben csak tovább nyaggat, de legtöbbször elkezd k.vának nevezni és pocskondiázni.
Egyébként azzal, hogy mondasz egy bókot, szerintem amúgy sem vagy előrébb, mert arra max. annyit mondana a lány, hogy "köszi" (mégis mit lehet erre válaszolni??), és akkor ugyanott vagy, mint a legelején, csak egy gagyi intróval.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!