Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok Veletek, hogy viselkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Veletek, hogy viselkednek általában az idegen fiúk?

Figyelt kérdés
Általában hogyan viselkednek veletek idegen srácok utcán,közértben,vagy bárhol,esetleg próbálkoznak-e,és ez titeket zavar-e vagy ellenkezőleg? Ha lehet,írjatok életkort illetve,hogy néztek ki !

2016. febr. 27. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég nagy paraszt aki utcán próbál ismerkedni. Mindennek meg van a helye és az ideje, és napközben mindenki igyekszik valahova, dolga van. Ilyenkor van a legkevésbé szükség arra, hogy valaki zaklasson és utánam fütyülgessen. Ez szerintem undorító, és nagyon primitív emberek, főleg alkoholtól bűzlő munkások teszik.
2016. febr. 27. 20:19
 2/7 ~OnLány~ ***** válasza:

Hogy érted?Hogy meg-e néznek? Előfordul.

Idegenek sehogyan sem viselkednek,csak elsétálnak mellettem,aki meg ismer,az mosolyogva köszön.

Persze,buliban vannak akik próbálkoznak,de nem nagyon érdekelnek.

Viszont akik már nem értenek a szép szóból,azok igen,idegesítőek.

20 L

2016. febr. 27. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Van, hogy rámköszönnek utcán idegenek. Ha normális és nem ilyen szexista megjegyzéseket tesz, akkor mosolygok én is. Olyan is van, hogy váltunk pár mondatot. De még nem volt ilyenből randim.

N/30

2016. febr. 27. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Vannak az első által említett fütyülgetős taplók, azoktól rosszul vagyok.

Vannak a szimplán bókolók, azt mosolyogva megköszönöm, és ennyi. Az mosolyom teljesen mű, mert zavar, hogy amikor épp a munkámat végezném/sétálnék/bevásárolnék/csak ülnék egy kib_szott padon, EMBERKÉNT, és nem NŐKÉNT lennék jelen az adott szituációban, de ezt nem tehetem meg. A legváratlanabb helyzetekben jövő bókolások annyit jelentenek, hogy bárhol, bármikor, bárkivel én "csak" nő vagyok, akinek a külseje, a teste folyamatosan "scannelve"/figyelve van, és persze kéretlenül véleményezve. Nyilván egy férfi ezt olvasva dilisnek tart, mert soha nem fogja átérezni milyen az, amikor elsősorban te csak a melleid, a feneked, a tested, a külsőd vagy, másodsorban nő (mint személyiség), és valahol a sor végén amúgy ember is...

Persze sok nő van, aki még fiatal, (fiatal lányok sokszor önbizalomhiányosak is) és szükségük van a pozitív visszajelzésekre, amit a külső alakítgatásával, "csinossággal" kapnak meg a legkönnyebben... ők nem fáradtak még bele ebbe, nyilván nem így érzik... de nálam (és több nőismerősömnél is) ez a helyzet. A műmosolyt meg szimplán azért produkálom, mert tudom, hogy alapból jót akarnak ezzel. Nincsenek tisztában azzal, hogy sok nő egyáltalán nem kíváncsi idegenek róluk (vagyis csak a testükről) alkotott véleményére, még akkor sem, ha pozitív. De mondom, ezt egy férfi soha nem is fogja megérteni, mert nem élt évtizedekig abban, hogy kéretlenül, napi szinten véleményezzék őket.

Vannak persze a próbálkozók is. A normális, rendes, udvarias próbálkozó nem zavar, mert érti a (természetesen szintén normális és udvarias) visszautasítást. Aki nem azzal nyit, hogy jó a s.ggem, cs.cs.m, akármim, hanem mondjuk azt mondja, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, meginnék-e vele egy kávét valamikor. Ő szimpatikus nekem - nem férfiként, emberként -, még ha visszautasítom (házas vagyok), akkor is. Tisztában vagyok vele, hogy bátorság kell ahhoz, hogy csak úgy odajöjjön egy idegen nőhöz és kezdeményezzen. Ezt a bátorságot, az udvariasságot, és azt, hogy nem a külsőmre/testemre helyezte a hangsúlyt, díjazom. Volt már rá példa, hogy egy tök jó beszélgetés kerekedett egy ilyen szituból, aztán ki-ki ment a maga dolgára. :)

34/N, ha azt írom, hogy jól nézek ki, akkor beképzelt leszek, ha azt, hogy ronda vagyok, akkor meg hazudok, szóval maradjunk az átlagosnál ;)

2016. febr. 27. 21:10
 5/7 VirágésBence ***** válasza:
Van pár srác aki feltűnően néz a buszon, van aki folyamatosan a haját igazgatja, vannak a segg és mellbámulós, fütyülgetős, beszólogatós taplók, van, hogy odajönnek ismerkedési szándékkal, van, hogy többen is odajönnek mint haverok és hülyülnek és van pár szélsőséges is, aki már annyira bámul, hogy nekem kínos.
2016. febr. 27. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos biztos nagyon jó kisugárzásom van mert vonzom az ilyen pasikat, akik ismerkedni próbálnak. Kétféle van: az első az alpári közmunkás stílus, aki füttyög, kiabál, buliban nyomul ezerrel -> na ők nagyon idegesítenek. Ezenkívül van másik kategória, akik már igyekeznek valami indokot találni, hogy szóba álljanak velem -> ők nem irritálnak, de ettől függetlenül zavar.

22/N A külsőmet meg nyilván nem fogom egy anonim oldalt kitárgyalni.

2016. febr. 28. 01:19
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Őszintén mondom fogalmam sincs, mert kb 0 figyelmet szentelek az idegen fiúknak, bárhol vagyok. Utcán ritkán próbálkoznak, de sűrűn utánam szólnak. Sokszor ülök viszont az egyetemi kávézóban, ott hetente 1-2 srác odajön dumálni.
2016. febr. 28. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!