Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ertitek a ferfi viselkedeset?
Sokat evödött viccelödött velem de miutan talalkank volt megszunt ez a nyegle viccelödö stilus es bekomolyodott vajon miert ?
Azonkivul szexet is akar de nem tudom mennyire komolyak a szandekai, es szeretnem h mondja a szandekait anelkul h en rakerdezzek es ugy tunjön h parázok stb
Honnan lehet tudni h mi lesz?
A szex fogja eldönteni a dolgokat ?
Vagy mi egy felnött kapcsolat merföldköve?
En 39nö , ö meg 54, allitasa szerint evek ota szingli , szexkapcsolata se volt , van egy felnött lanya
Én ennyi információ alapján nem tudom eldönteni. Mit jelent az, hogy "bekomolyodott"? Ha mondjuk azt, hogy komolyabb témákról beszélgettek, megnyílt neked, az határozottan komolyabb szándékot jelez. (Vagy azt, hogy barátnak tekint, ezt nem lehet tudni ennyiből.)
Miből derül ki, hogy szexet is akar?
Ezen kívül érdeklődik irántad, odafigyel rád, udvarol, bókol? Ezek lennének a leglényegesebb szempontok...
Az pedig, hogy ő mit akar, adott esetben tökmindegy. A lényeg, hogy TE mit akarsz! Azt figyeld, hogy megkapod-e tőle, amire TE vágysz, ellenkező esetben teljesen felesleges az ő kegyeit keresni, mert totál alárendeled magad már rögtön az elején. Gondolom, eléggé megfelelési kényszeres lehetsz... Pedig nem neked kell megfelelned az ő elvárásainak, igényeinek, hanem ennek kölcsönösnek kell(ene) lenni. Csak abból lehet jó és tartalmas kapcsolat.
Te mit szeretnél tőle?
Nincs sok tapasztalatod a párkapcsolatok terén?Nagyon elveszettnek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!