Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek a fiúbarátomat?
Nem tudom eldönteni időnként, hogy csak önbizalomhiánya van, vagy esetleg tetszem neki. Alapvetően nem érzem úgy, hogy bejönnék neki, egyáltalán nem úgy néz rám meg semmi.
Viszont ha mesélek neki néha valami jó pasiról, vagy sztárpasiról, akkor arra általában nem reagál semmit, csak egy mosolykát, meg volt már, hogy azzal jött, hogy ő is elmegy rocksztárnak, hogy bejöjjön a csajoknak.
Ti értitek ezt?
Értjük.
1. Tetszel neki, ez nem vitás.
2. Node ha te is akarsz tőle valamit, akkor talán nem kéne arról mesélgetned, hogy mennyire bugyinedvesítő xy sztárocska, mert azt a "lécet" ő sosem fogja megugrani.
(Szerintem ha van esze, meg se próbálja, hanem inkább meghagy téged ama sztárnak, ha már egyszer arra vágysz. Én legalábbis azt tenném, ugyanis olyan nőre vágyok, aki ENGEM kíván, nem xy-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!