Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért fontos az, hogy feltudjatok nézni valakire? Pontosan, hogy értitek ezt?
Ismerkedtek valakivel akinek nagyon tetszetek, de nem egy törtető céltudatos típus, hanem szeret stresszmentesen békésen élni és van egy nem túl jó fizető, de nyugodt munkája. Most azért nem lehet valakire felnézni, mert szereti ha viszi sz ár és nem akar beállni a birkasorba?
Mert mikor felmegyek társkeresőre, mintha azt látnám, hogy nem értékeket hanem tárgyi dolgokat keresnének. Pl a diploma nem ad intelligenciát nem lesz jobb tőle senki. Max könnyebb munkát találni vele. De ha én nem akarom letenni az nem azt jelenti, hogy buta vagyok. Én ugy gondolom nem a tárgyi dolgok miatt kell felnézni valakire hanem a szive miatt.
Mindenkinek más a fontos, más az, amit tisztelni tud a másikban, van, aki pont a higgadtságot, más a törtetést, stb.
Viszont az, ha valaki sodortatja magát, azzal pont a birkasorba áll be, és nem a saját életének az irányítója. Nagyon sokan ilyenek, és nagyon bosszantó tud lenni, ha látod, hogy nyilvánvalóan rossz irányba tart, csak mert neki ez kényelmes, és még önmagáért sem hajlandó kezébe venni a sorsát. Ha valakinek ez jó, az ő dolga, de én nem tudnék ilyen emberrel élni.
Nekem azért fontos, hogy tudjam tisztelni a másikat, mert én sem vagyok egy üresfejű liba, és nem a dadusa vagy szolgája akarok lenni egy felnőtt férfinak, hanem egyenrangú társa.
Én az szeretem egy kapcsolatban ha egyenértékűek a felek. Nem felnézni akarok valakire, de fontos, hogy tisztelni tudjam. Ez egy kapcsolatba oda-vissza fontos.
A diplomával kapcsolatban nem rosszak az elképzeléseid, mert ész valóban nem jár hozzá, de az nem igaz, hogy csak az elhelyezkedésben segít. Te rábíznád az életed valakire aki kibukott az orvosiról, vagy ha olyan bíró tárgyalná az ügyed aki a jogi egyetemet nem végezte el az azért nem lenne jó nem? Tudom nem divat manapság, de én pl nem azért végeztem egyetemet, hogy jólfizető állásom legyen hanem nekem a szakmám a hivatásom, szeretem.
Nincs azzal se baj ha valaki stresszmentes életet akar, egyik ismerősöm pont ezért dolgozik a vadgazdálkodásban, viszont sok embernél látom, hogy ez csak kifogás szöveg mert fél belevágni valamibe.
Sok tévhited van...
Nem azért végeztem egyetemet, hogy törtető cafka legyek, hanem azért, hogy jó és kényelmes munkám legyen, amit szeretek és egyébként még jól is fizet.
Egyáltalán nem stresszelek, pedig nem irányít senki. Egy tanult, intelligens ember nem lesz birka jobb esetben, pontosan ura lesz az életének és maga válogatja meg, hol hajlandó dolgozni és hol nem. Erre nézek fel, arra hogy az általa kitűzött célért küzd és halad. Enélkül valóban csak egy birka, aki kóvályog.
Szerintem kell valamit csinálni, ami túlmutat önmagunkon, amit hozzá szeretnénk tenni a világhoz, kell, hogy fejlődni akarjunk. Nem muszáj a munkának lennie, ha a masik mondjuk önkénteskedik, jótékonykodik, az is nagy szó. Nem a tárgyi javakat keresem, de valami kell, amiért tisztelni tudom a masikat, és a hivatás erre jó lehetőség. A "szív" önmagában nem jelent semmit, szeretném látni, mit tesz valaki szìvből, hogyan tette jobbá a világot, mert csak úgy a levegőbe bárki jószívűnej titulálhatja magát.
A férfira meg szeretünk felnézni, ő a férfi, a családfő, éreznem kell, hogy biztonságban vagyok mellette, hogy több, okosabb, erősebb, igazabb, mint én és meg tud oldani minden problémát, oltalmazni fog engem, és ha én meg is halok, biztonságban lesznek mellette a gyerekeink.
szerintem attól nem lesz valaki törtető, hogy céltudatos.
én arra tudok felnézni aki tudja mit akar az élettől és tesz is érte. aki tájékozott, érdekli a világ és folyamatosan tud fejlődni és mellette tudok én is.
Nagyon rosszul gondolod, ha azt hiszed a diploma segít állást találni.
Szerencse + jó ismeretség, az már igen.
De nem erre kellene alapulnia egy kapcsolatnak. Sajnos azonban én is tapasztalom, hogy egzisztencia és megfelelő anyagiak (meg tudok élni, s még megtakarítani is tudok valamennyit, de ugye nem számítok milliomosnak) hiányában alkalmatlannak vagyok ítélve a párkapcsolatra már az elején.
Ez van. Majd ha nem albérletben fogok lakni, és nem egy 15 éves használtautóban fogok ülni, hanem egy minimum középkategóriás gépjárműben, akkor el lehet gondolkozni a csajozáson. Addig meg karrier...
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!