Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek is az a mottótok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is az a mottótok, hogy élni és élni hagyni? Szerintetek is fontos, hogy a szerelemben is hagyjunk levegőt egymásnak, ne telepedjünk rá a másik félre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy:

-Nem parancsolok rá a barátnőmre, hogy vegyen fel nyakig zárt felsőt, ha egy szexisebb ruhában akar megjelenni

-Nem kötekedem a barátommal/barátnőmmel minden apróság miatt, hiszen senki sem tökéletes, megpróbálok együtt élni a hibáival békességben

-Nem turkálok a telefonjában, esetleg az e-mailjeiben

-Nem csapok hisztit, hogyha ránéz egy helyes férfira/szép nőre (ez nem vonatkozik arra, hogyha az illetőnek kocsányon lóg a szeme, az esetleges félreértéseket azonban négyszemközt tisztázzuk)

-Engedem, hogy a párom közös programokat szervezzen a haverjaival/barátnőivel, hagyom, hogy bulizzon nélkülem is, nem lógok állandóan a nyakán

2016. febr. 11. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindig a mérték a mérvadó.A tolerancia nagyon fontos,de nem lehet és nem kell mindent elnézni a másiknak.Egy jól működő kapcsolatban egyik fél sem feszíti túl a húrt és így nincs konfliktus.
2016. febr. 11. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Igen, hasonló elgondolásokkal élem az életem.
2016. febr. 11. 15:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fontos.

De azért az is, hogy ha valami rosszul esik, akkor azt (higgadtan, értelmesen) jelezzük. Ezzel nem szabályozzuk egymást, hanem lehetővé tesszük egymás számára, hogy tudjon róla, miben érdemes esetleg változtatni.

2016. febr. 11. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Mi pont így élünk a vőlegényemmel. Szuverén felnőttként kezeljük egymást, megadjuk a másiknak a bizalmat és személyes teret, konfliktus nincs, mert mindketten ezt igényeljük.
2016. febr. 11. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem is tudnám máshogy elképzelni.
2016. febr. 11. 17:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2016. febr. 11. 17:44
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Én pont így élek a barátommal. Szerintem ez a normális. Ha nem hagysz szabadságot a másiknak, besokkal és elmenekül. Előbb vagy utóbb de el fog...
2016. febr. 11. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is ez lenne a normális, hiszen minden ember önálló független lény. Persze sokan nem így látják, vannak, akik belső késztetést éreznek arra, hogy mindig beleszóljanak a másik ember dolgaiba.
2016. febr. 11. 20:59
 9/16 anonim válasza:
100%

Én eddig minden kapcsolatban így cselekedtem. Hagytam a páromat élni, bulizni menni, ha akar, a barátaival lenni, a hobbijával foglalkozni stb.

Tudod mit kaptam? Hogy egyik se értékelte és nem törődött velem. Ezzel szembe a barátnőim, akik minden nap/héten valamiért óriási hisztiket csaptak, hogy te ide miért mész, ezzel miért beszélsz és így tovább, ők virágot kapnak engesztelésül, vacsorázni viszik őket, egy nap írnak nekik 10 smst. Én aki megpróbálok reális lenni, most már 3ik párom hanyagol el annyira, hogy sokszor nem is érzem, hogy párkapcsolatba élek.

Szóval döntsd el melyik a jobb

2016. febr. 16. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

19:41: Velem sem törődött az exem, sőt, meg is csalt. Attól még nem gondoltam egy percig sem, hogy én csinálom rosszul. Mert nekem ez az életforma a megfelelő. És találtam olyat, aki értékeli, aki hasonlóan gondolkodik.

Vannak ismerőseim, barátaim, akik (az én szemszögemből nézve) csúnyán rátelepednek a másikra, minden apróságért cirkuszolnak. Közülük is van, aki egyedülálló, van, aki vergődik, van, aki boldog.

Semmi sem garancia arra, hogy ha úgy viselkedsz, olyan álarcot húzol fel, akkor majd rögtön megtalálod életed szerelmét és lesz csupa öröm és bódottá. Az a lényeg, hogy te mit akarsz. Hogy milyen életet szeretnél élni.

Ha neked megfelel, hogy minden apróságért féltékenykedjen a párod és úgy érezd, nem hagy levegőt venni, akkor cirkuszoljál nyugodtan. Mert a virágoknak meg a nagy kibéküléseknek ára van. Ha úgy érzed, megéri megjátszanod magad, csak azért, hogy legyen valaki melletted, akkor hajrá.

Más kérdés, ha te is eleve ilyen típus vagy, de akkor nem kell megjátszanod magad.

2016. febr. 17. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!