Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek is az a mottótok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is az a mottótok, hogy élni és élni hagyni? Szerintetek is fontos, hogy a szerelemben is hagyjunk levegőt egymásnak, ne telepedjünk rá a másik félre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy:

-Nem parancsolok rá a barátnőmre, hogy vegyen fel nyakig zárt felsőt, ha egy szexisebb ruhában akar megjelenni

-Nem kötekedem a barátommal/barátnőmmel minden apróság miatt, hiszen senki sem tökéletes, megpróbálok együtt élni a hibáival békességben

-Nem turkálok a telefonjában, esetleg az e-mailjeiben

-Nem csapok hisztit, hogyha ránéz egy helyes férfira/szép nőre (ez nem vonatkozik arra, hogyha az illetőnek kocsányon lóg a szeme, az esetleges félreértéseket azonban négyszemközt tisztázzuk)

-Engedem, hogy a párom közös programokat szervezzen a haverjaival/barátnőivel, hagyom, hogy bulizzon nélkülem is, nem lógok állandóan a nyakán

2016. febr. 11. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

9-es, én a helyedben elgondolkodnék, hogy miért olyan pasikat választasz, amilyeneket.. Ha sorozatban ugyanazt a rosszat "vonzod be", ott a te készülékedben lesz a hiba..

Nálunk jelen van a feltétlen bizalom a vőlegényemmel, emellett vannak ellenkező nemű barátaink, külön időtöltéseink, utazunk, fesztiválozunk is külön, ha úgy alakul, nem cs-szegetjük egymást apróságokkal sem, nem próbáljuk ráerőltetni a másikra azt, amit nem szeretne..

Sosem hisztiztem neki, valahogy mégis a tenyerén hordoz, érezteti, mennyire szeret, egy percig nem adott okot kételkedésre. Tudni kell jól, magadhoz illően választani, a hiszti nem jó semmire sem.. A barátnőid is rá fognak fázni, meglátod.

Ezen kívül a 10-es nagyon jól mondja, érdemes lenne hallgatnod rá.

2016. febr. 17. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze, amiket leírtál az mind alap. Néha-néha megbotlunk ugyan, pl a másik ottfelejti a facebookját és belepillantasz, vagy esetleg megkéred h ne forduljon utána ilyen nagy ívben annak a miniszoknyás kislánynak, de ezek alapvető dolgok. Bizalom, humor és saját tér a hosszú párkacsolat titka.
2016. márc. 13. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Mért nézegethetne kocsányon logó szemmel idegen nőket? Megengethetetlen.

Igen is jár a figyelem.

Neki is adnia kell

2016. márc. 13. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Mi is így élünk a párommal, sőt, nekünk még külön szobánk is van, ha szeretnénk kicsit elvonulni és magunkban gépezni, stb. Ettől még nem hanyagoljuk el egymást, ugyanúgy sok időt töltünk a másikkal, és nagyon jól működik.
2016. márc. 13. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, ez így lenne az egészséges és a helyes, de ugye minden kontextustól függ. Most gyorsan egy példa: az első kérdésre, ha színházba vagy esküvőre akarna csöcskidobós miniben menni egy lány, akkor nem árt, ha rászólnak. De ez tényleg csak akkor, ha illemszabályt hág át, nem azért, mert én azt mondtam / mert az nekem úgy tetszik.

Egy egészséges ember sztem egyedül is tud örülni, boldognak lenni, és nem érzi magát nem egész embernek, ha nem a másikkal van. Ezért is fontos a "me-time", a saját szféra. Persze van egy-két olyan pár, akiknek az jön be tényleg (és nemcsak mondják, vagy nem az van, hogy az egyikük akaszkodik, a másik meg fél beszólni, hogy levegőt), de az emberek többsége, ha egészséges a lelkülete, azért vágyik pici magámszférára is. Amit én eddig láttam olyat egy kapcsolatban, aki jobban rátelepült a másikra, az az illető mindig pszichésen minimálisan zavarodott, komplexusos volt.

2016. ápr. 13. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Teljes mértékben egyetértek és így is csinálom.
2016. ápr. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!