Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan hogy azért szakítottatok mert pl a másik nem hívott, nem figyelt rád, nem jött el fontos eseményekre?
ez nem velem történt meg, csak a kiszemeltemmel: amikor lépni akartam, pont akkor jött össze egy másik pasival. Pénteken besétált az életébe, én szombaton léptem volna, de akkor már csók volt. Utólag azt mondta, "mert olyan kisugárzása van".
Csak aztán a pasi nem kérte el a számát, nem foglalkozott vele, igy szerdán már azt mondta a lány "hát érdekes. Most szombatig nem leszek elérhető, kiváncsi vagyok, mi lesz", nem lett, és 2 hét után már azt mondta, hogy "igen, próbálta volna elkérni a számom, de felhúzhatja magát".
Ez persze még erősen ismerkedési fázisban volt, ott még könnyű nemet mondani. A lányzó úgy gondolta, a pasi nem gondolja komolyan
(sajnos nem lett heppi end, mert engem sem fogad el, dehát a jóviszony megmaradt, bizik bennem, és ki tudja a jövőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!