Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos a közös érdeklődés a másik féllel?
Szerintem nem kell mindenben egyezni az ízlésnek, érdeklődésnek, de azért legyen pár közös dolog, különben tényleg nincs miről beszélgetni. Olyankor jön az, hogy:
"Milyen volt a napod? - Jó, és neked? - Nekem is. - Szexelük? - Ja-ja."
És ezzel kifújt a kapcsolat. :)
Erdekes, de nekem pont forditva van. Mindig valami olyat keresek egy noben ami belolem hinyzik. Ilyen pl a romantika, bolondozas, humor stb.
Mondjuk en eleg nyitott vagyok szinte mindenre, csak orulok annak ha valami mas perspektivat hoz az eletembe.
Egesz egyszeruen nem hiszem el, hogy ha ket ember, mar 1-2 hete egy part alkot akkor nem talanak legalabb par pontot ami kozos.
1 ora beszelgetesbol mar pontosan le lehet szurni, hogy erdemes-e tartos kapcsolatot kialakitani vagy sem. Miert kell latszat kapcsolatokat kialakitani s varni a csodara. En oszinte szoktam lenni s ha az elso randi utan nem passzolunk akkor nem lesz kovetkezo talalkozo. Ez igy korrekt.
Nem feltétlen randira gondolok..olyan esetre is hogy együtt van x ideje a pár, szeretik egymást, eddig tolerálták, hogy mindig mást akar a másik, mint ő, de egyszer csak besokallnak tőle..
Bármi ilyen.
Nekem nem számít. Szeretem, ha egy teljesen más zenei vagy film vagy bármi más világba bevezet valaki. Ha különbözőek vagyunk, akkor legalább érdekes lesz a másik, mert más mint é. Persze jó az ha van közös téma, de nem döntő ok.
Egyedül akkor van baj, ha az életfelfogásunk a nagyon különböző. Például, ha ő bulizni akar állandóan, nem akar komoly kapcsolatot csak lazát, én meg már komolyabb vagyok, akkor az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!