Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha ti elkezdtek járni egy lányal mennyi idő után mutatjátok be a szüleiteknek? Ha bemutatjátok a barátnőtöket a szüleiteknek akkor nálatok az azt jelenti, hogy tényleg szeretitek azt a lányt és, hogy fontos nektek?
Én eddig csak 2 csajt vittem haza. Nem azért, mert szégyellem a szüleimet, de 18 éves koromtól külön élek, másik városban is és ritkán járok haza. Egyébként nyilván csak akkor mutatom be a családnak, ha szeretem és azért már komoly a dolog.
22/F
Nálam igen!
Kb. 50x elmegyek a lányhoz mármint hozzá és a családjához is ez által (mert kevesen tehetik meg h 1-edül külön lakás) de haza sokkal később hozom....Az már nálam olyan dolog h akkor sok mindent megtud rólam valóban.
És nem mutatom meg mindenkinek "magamat"
Az biztos,hogy én nem mutatnám be anyáméknak egy hamar.Inkább nagyanyámnak mutatnám be először,mert hozzá valahogy közelebb állok.Na meg elég fura egy bagázs a családom.Amúgy nem ettől függ szerintem,hogy tényleg szeretek-e egy lányt.
21/F
Nyugi!
Lehet, hogy eléggé cikik a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!